Hogyan csalogasd és tartd az ágyban a pasidat?!

Posted in Tabutéma

Ez esetben csak egy lehetősége van egy nőnek: felkelteni a férfi ösztöneit. Olyan örömszerzési módokat kell találnod, melyek a paplan alá vonzzák a kedvesedet.

Vágykeltő szavak
Lehet, hogy kényelmetlennek érzed, hogy hancúr közben szóban is ki kell fejezned az érzelmeidet és a vágyaidat, de ezt akár a te javadra is fordíthatod. Hiszen ha már rá vagy kényszerítve a mocskos szavak sugdosásához, akkor kérj olyat, ami neked is jól esik. A konzervativizmusodat most félre kell tenned és a hatásosság kedvéért néhány, párbeszédben gazdagabb felnőtt filmet is, megnézhetsz, ha magadtól nem tudod, miket is kellene mondanod.

A technika elsajátítása
A pszichológusok több tesztet is végeztek a kérdéskörben. Ez azt bizonyítja, hogy nem csak neked esik nehezedre ilyen szavakat kimondanod. A konzervativizmus legyőzése érdekében egy csoport, a témától eddig elzárkózó nőt kértek fel a teszten való részvételre. Első lépésként azt kérték, hogy cenzúra nélkül írjanak le minél több szinonimát mindkét nem testi érintkezésének legfontosabb szerveire. A következő lépés ezek felolvasása halkan, majd egyre hangosabban.

A tréning nem zárult eredménytelenül. A részt vevők már egymás között is beszélgettek a témáról, ami jóval nyíltabbá tette gondolkodásmódjukat. Ezt otthon egyedül vagy akár a pároddal is gyakorolhattok. Így a hancúrról való beszélgetés, a szavak kiejtése egyre természetesebbé és kényelmesebbé válhat.

A másik mód, ha keresel egy párbeszédben gazdagabb felnőtt filmet, és ihletet merítesz belőlük. A vágykeltő beszéd izgalommal és játékos energiával dobja fel a életeteket az ágyban vagy az oda vezető úton.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: