Hogyan kell a nőkkel bánni?

Posted in Tabutéma

Az egyik legnagyobb tévhit férfiak körében, amellyel leggyakrabban lerontják a nőkkel való ismerkedés és barátnőkeresés folyamatát, hogy azt hiszik, a nőket királynőként kell kiszolgálni és az égből lehozott csillagokból kell parkettázniuk náluk. A nőknek ezzel szemben az kell, akit nem kaphatnak meg, akiért úgy érzik küzdeni kell. Most ahhoz nyújtunk néhány speciális szempontot, hogyan kell bánni a nőkkel, mi kell a nőknek és hogyan emeld ki azon tulajdonságaidat, amellyel meghódíthatod őket.

A csajok nem a túlzottan kedves, aranyos fiúkat szeretik. A nők számára nem vonzalomkeltő, ha egy férfi tálcán kínálja magát fel nekik és a nőt helyezi univerzumának középpontjába. Egy kis macska-egér játék, amikor ő érzi, hogy meg kell szereznie téged, a kifizetődő.

Nem a modellalkat és a vastag pénztárca, hanem a sárm és a kisugárzás csábít. Rengetegen gondolják úgy, hogy túl magasak/túl alacsonyak, túl vagyonosak/nincstelenek stb. és ezzel magyarázzák, miért nincs még barátnőjük. Valójában a nőknek az kell, hogy valami megfogja őt benned, ezért kell a pozitív kisugárzást minden körülmények között fejleszteni.

A nők választanak? Ezt csak ők hiszik és jobb is, ha ezt hiszik. A férfinak egy feladata van: elérni, hogy a nők őt akarják. A nő saját önértéktudata emelkedik, ha elhiszi, hogy hódíthatott. A nőknek főnyereményt kell adni. És ezek mi vagyunk.

A nők az alfa hímet keresik. Soha ne add ki a gyeplőt a kezedből, mert ott vége a dolognak. A nők olyan férfit keresnek, aki ambiciózus, magabiztos, határozott és tud vezetni – na és persze nem zsarnok.

Bókolás és negatív bókolás. Ha udvarlásodban diszkvalifikátoroknak is jut hely, amellyel akár ki is fordíthatod a bókodat, izgalmas játékká teheted a flörtölést. Pl. ha a lány hajszíne barna, játékosan megjegyezheted, hogy: „Működne köztünk a dolog, de csak ha szőke lennél.”

Ne akarj előbb a csaj barátja, majd szeretője lenni. A nők nem revideálnak senkit: aki egyszer barát zónába került, az nagy valószínűséggel egész életében ott is marad. Ezért már az ismerkedés elején tisztázd, hogy nem csak egy „fiúbarát” akarsz lenni az életében.

A nőnek alfa hím kell. Egy olyan férfire vágynak a nők, akit tisztelhetnek, felnézhetnek rá, aki bizonyos mértékig kielégíti a vágyait és sok érzelmet vált ki, pusztán azzal, hogy van.

A nők a jobb agyféltekéjükkel és az érzelmeikkel kommunikálnak. Nagyon racionálisan nem tudod őket meghódítani.

Beszélni vagy beszélgetni? A nők imádnak magukról beszélni, de még jobban szeretik, ha beszélgethetnek egy férfival. Vagyis a férfi kérdez, de állít is valamit. A nő is kérdez és állít is valamit. Nagyon fontos, hogy a reakció összefűzze ezeket a szólamokat. A közös pontok keresése pedig elmélyíti a köztetek lévő kapcsolatot.
forrás: hogyankell.hu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: