Hogyan szerezd vissza, ha még mindig epekedsz utána?!

Posted in Tabutéma

De ha mégis úgy érzed, hogy a kapcsolatotoknak és kettőtöknek van még esélye, akkor segítünk, hogyan szerezd vissza vágyaid tárgyát. Összeszedtük az 5 legfontosabb lépést amelyeket, ha megfogadsz elég nagy eséllyel sikerrel fogsz járni és újra karjaidban tudhatod.

1. lépés: Ne ess kétségbe, és semmiképp ne kezdj el könyörögni neki! – ezzel ugyanis csak az egóját és önbizalmát növeled és tudni fogja, hogy bármikor visszatérhet hozzád és Te tárt karokkal várod majd, hiszen úgyis oda vagy érte.

2. lépés: Hagyd békén és adj neki időt! – Ne kezd el naponta hívogatni, ne is sms-ezz neki és e-mail-eket se írj. Hagyj neki időt, hiszen lehet magától is rájön majd, hogy hiányzol neki (ami ha még számítasz neki, valószínűleg így lesz) és ő fog keresni.

3. lépés: Ébreszd fel újra a vadászösztönét! – Ha betartod a második lépésben foglaltakat már azzal jó irányba haladsz, ha ehhez még a folyamatos kesergés helyett beszerzel néhány dögös, csinos ruhát, elmész szépségszalonba (nem kell semmi drasztikus dolgot művelni a külsőddel) és igyekszel minél jobban kinézni, az biztosan nem fogja hidegen hagyni, ha találkoztok.

4. lépés: Fedezd fel újra magad és légy önálló! – A férfiak amúgy is kedvelik az önálló lányokat, akik nem lógnak állandóan a nyakunkon és van saját életük, tehát ha eddig nem is voltál ilyen, érdemes megpróbálnod kicsit önállóbbá válnod, és ne foglalkozz állandóan az ex-eddel. Járj újra társaságba, szervezz magadnak és a barátnőknek programokat, így könnyebb lesz túljutnod rajta. Ő meg ha megtudja a közös ismerősöktől, milyen jól elvagy nélküle is, jól nézel ki stb., lehet, hogy elgondolkozik majd, tényleg jó ötlet volt-e a szakítás vagy a „kis szünet”.

5. lépés: Tanulj a hibáidból! – Ha úgy érzed, Te is hibás vagy abban, hogy véget ért a kapcsolatotok – de akkor is, ha nem így érzed – érdemes higgadtan átgondolni, hogy mi vezetett a szakításhoz. Ezzel egyrészt Te is tisztábban látsz majd, hogy tényleg akarod-e folytatni a kapcsolatot, másrészt ha adtok még egy esélyt magatoknak, akkor már tudni fogod, mire figyelj oda, hogy legközelebb nagyobb eséllyel induljatok neki a közös életnek.

Ha a fenti tanácsokat megfogadod, akkor tényleg nagyobb esélyed lesz visszaszerezni Őt, és ha mégsem jön össze, akkor sem árt megszívlelni a fenti öt lépéses technikát, mert azzal lehet hamarabb túljutsz majd rajta és hamarabb Rád talál újra a szerelem is.

És még valami: amikor a szakítás után úgy döntesz, hogy „igenis vissza akarom kapni Őt!”, előtte azért egy dolgon feltétlenül gondolkozz el: Tényleg ezt akarod és megéri?

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: