Hoppá: Mégsem létezik a G-pont?

Posted in Tabutéma

Újabb kutatás irányult a női élvezetek egyik kulcsát jelentő G-pontra, amiről olasz kutatók hozták nyilvánosságra, hogy vizsgálódásaik szerint nem beszélhetünk egyetlen ilyen pontról, valami másról azonban igen.

Az orvosi szakirodalom eddig a cs.klót tekintette a női G-pontként, azonban a legújabb vizsgálatok arra tapintottak rá, hogy nem csak a cl.toris, hanem a körülötte lévő egész terület egy nagy G-pontként aposztrofálható, ezáltal a cs.klót, a v*ginát és a húgycsövet összefogó testrész mind nagyon érzékeny az aktus során.

A Tor Vergata Egyetem kutatói tehát határozottan kijelentették, hogy a nők sz*xuális örömét kiváltó zóna nem egyetlen pontból, hanem egy nagyobb területből, egy reproduktív rendszerből tevődik össze, amit korábban is tudtak már az orvosok, de egy 60 évvel ezelőtti kutatás túlzottan leegyszerűsítette mindezt, és misztikumot adott a G-pontnak, ami tulajdonképpen tehát nem is létezik.

Mint ismert, a G-pont rejtélye Ernst Grafenberg német nőgyógyászhoz kötődik, aki elsőként vetette fel ennek a létezését, és akkor csak a cs.klót nevezte meg ennek a rejtélyes pontnak a középpontjául. Az olasz kutatás azonban bebizonyította, hogy a cl.toris körüli egész terület szükséges ahhoz, hogy létrejöhessen a női or*azmus.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: