Igenis számít a méret: De nem úgy, ahogy eddig gondoltad!

Posted in Tabutéma

A Daily Mail munkatársai egy igencsak megdöbbentő, Kenyában végzett kutatást hoztak nyilvánosságra a hétvége során, amiből kiderült, hogy igenis számít az, hogy mekkora méretekkel rendelkezik a férfi, azonban korántsem úgy, ahogyan eddig gondoltuk!

A köztudatban ugyanis eddig az élt, hogy minél nagyobb egy férfi szerszáma, annál nagyobb az élvezet. A legfrissebb kutatások szerint azonban ez egyáltalán nincs így, a közel 600 nő részvételével elkészült felmérés alapján ugyanis minél nagyobb a férfi hancúrléce, annál valószínűbb, hogy partnere megcsalja őt.

A kutatók egyszerű kérdőíves módszerrel rögzítették az adatokat, amelyekből kiderült, hogy a nagyobb szerszámmal rendelkező férfiakat sokkal több esetben csalják meg, mint azokat, akik átlagos méretekkel rendelkeznek. Hogy mi lehet ennek az oka? A tudósok szerint határozottan az, hogy a nagy méret gyakran inkább kellemetlen, mint kellemes élvezetet biztosít hancúrozás közben!

A kutatás azt is részletezte, hogy leginkább azok a férfiak a legjobbak az ágyban, akik 13 és 15 centiméteressel rendelkeznek, azonban a 15 centiméter feletti méretek már kellemetlenségeket okozhatnak a nőknek.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: