Így érheted el, hogy a pasid azt csinálja, amit te akarsz!

Posted in Tabutéma

Ha a pasid nem akar veled menni sehová, vagy egy apró dolgot nem tud neked megbocsájtani, akkor olvasd el ezeket a tippeket. Ha betartod az alábbi trükköket, akkor minden úgy lesz, ahogy azt szeretnéd.

Szeretnéd, hogy olyasmit tegyen amit nem akar?

TEDD A TENYERÉT IMA POZÍCIÓBA, MAJD KULCSOLD RÁ A KEZED.
Biztosan te is láttad már amikor politikusok kézfogáskor igyekeznek pillanatokra a saját tenyerükbe zárni az ellenfél kezét? Ez azért van, mert amelyikük keze felül van, az kerül felülre magában a vitában is. Ez olyan mint egy “nézzük ki az erősebb” játék. Ahogyan ketrecbe zárod a másik ujjait, valamilyen szinten a gondolatait is irányítani tudod.

A “sajnálom” szó után

SIMOGASD MEG A TÉRDÉT
Ha valami olyan dolgot csináltál, amit nagyon nehezen vagy egyáltalán nem akar neked megbocsájtani, akkor bocsánat kérés közben kezd el a térdét óvatosan cirógatni. Ilyenkor kimutatod a pillanatnyi alárendeltségedet, és felkavarod az összetartozás érzését is. Mond el neki, hogy mennyire szereted. A szavak és az érintés mellett azonban a tekintetedet is használd, mert nincs bocsánat kérés szomorú szemek nélkül.

Fáradt vagy ideges?

SIMOGASD A TARKÓJÁT ÉS A HÁTSÓ NYAKIZMAIT
Amikor a pasid kimerülten tér haza, akkor az első dolga az lesz, hogy a fejét az öledbe fogja hajtani. Ez azért van, mert erre a területre összpontosul a feszültség. Először kezd el simogatni a hajtöve alatt, majd kezd el masszírozni a tarkóját egészen a nyak végéig. Hidd el, hamar megnyugszik majd, és talán egy kicsit fel is fog frissülni tőle.

Mondj neki csak annyit, hogy „szeretlek”

így érd el hogy a férfi azt csinálja amit te akarsz

VEDD A KEZEID KÖZÉ AZ ARCÁT
Ki ne szeretné filmekből azokat a csókjeleneteket, amikor a nő megragadja a férfi arcát és szerelmet vall neki? Éld magad bele abba a pillanatba, és te is csináld így. Ha őszintén bevallod neki, hogy mennyire szereted csak spontán egy kialakuló vita előtt, akkor baj nem lehet. Ez a lépés az egyik legintimebb, ugyanakkor sokat mondó gesztus amivel ráveheted a pasidat nagyon sok dologra.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: