Így randizunk szingliként és kapcsolatban…

Posted in Tabutéma

Nem csak akkor járunk randevúkra, amikor nem vagyunk kapcsolatban. Ha van párunk és elmegyünk péntek este vacsorázni, akkor azt is hívhatjuk randinak. Íme pár példa arra, hogyan viselkedünk akkor, amikor egyedül vagyunk és hogyan, amikor már megtaláltuk életünk párját.

divorceddadinstitutecom

1. A helyszín választása

SZINGLIKÉNT
Mozi, kávézó, étterem… Nem tudtok választani? Talán egy mozi, hogy megnézzétek az új Ben Affleck filmet, aztán egy jó kávé a mozi melletti kávézóban? Bár nehéz, de a döntés rajtatok áll.

KAPCSOLATBAN
Ha múlt héten te mondtad meg, hogy hova menjetek, akkor most ő jön. De mi van, ha annak a bandának a koncertjét akarja megnézni, akiket te nem szeretsz? Ilyen esetben próbáljatok kompromisszumot kötni.

2. Készülődés a randira

SZINGLIKÉNT
Az új ruha megvásárlása után jöhet a fodrász. Aztán bezárkózás a fürdőszobába egy órára, hogy tökéletes sminket tudj készíteni magadnak.

KAPCSOLATBAN
Már láttátok egymást meztelenül, kócosan, fáradtan… Ennek ellenére biztosan örül a párod, ha nem a legkényelmesebb melegítő nadrágodban mész a randira.

3. Indulás

SZINGLIKÉNT
Egyedül érkezel a randira, izgatottan és félénken. Nem tudod, hogy mi fog történni. Ráadásul a magassarkú is töri a lábad. Szörnyű érzés, nem igaz?

KAPCSOLATBAN
Miközben kocsival mentek a randi helyszínére, a közös kedvenc számotok szól a rádióban, és mind a ketten elkezditek hangosan énekelni.

4. Flört

SZINGLIKÉNT
Végig mosolyogsz a randevú közben, nehogy lelankadjon a hangulat. Minden viccén röhögsz, még akkor is, ha nem tetszik. A feszültséget szinte tapintani lehet, főleg akkor, amikor a lábad véletlen hozzá ér az övéhez.

KAPCSOLATBAN
Vettél egy új nadrágot a barátodnak, aki a randira azt vette fel, és közlöd vele, hogy nagyon jól mutat a hátsója benne, majd rácsapsz.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: