Így szerezd meg a kiszemelt pasit!

Posted in Tabutéma

Jó ideje már, hogy nem sikerült párra lelned? Nyilván gondolkodóba estél, mi ennek az oka, de az eszedbe jutott már, hogy túl kétségbeesetten keresel? Segítünk, hogy ne díszelegjen tovább a homlokodon „a szükségem van egy pasira, de azonnal” bélyeg.

Ne mutass túl sokat, inkább csigázd fel!

Első lépésként felejtsd el a majdnem köldökig dekoltált felsőket, inkább kapj magadra egy olyan pólót, ami tökéletesen illeszkedik az alakodhoz, ugyanakkor nem mutat többet a kelleténél. Ne feledkezz meg róla, hogy a pasik imádják, ha felcsigázzák őket: egy olyan ruhadarab, amely szabadon hagyja a hátad, egy húzott vállú póló vagy csak egy kicsit felsliccelt szoknya csábítóbb, mint azok a ruhák, amelyek aligha hagynak teret a fantáziának.

kiszemelt pasi

Randizz!

Adj több mindenkinek esélyt! Nem feltétlenül kell csak a legvonzóbb férfiakkal randevúzni, hidd el, szerezhetnek még hatalmas meglepetéseket azok a férfiak is, akiket nem sorolunk elsőre az álompasi kategóriába. Ha pedig mégsem sülne ki semmi jó a dologból, akkor is felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokat szerezhetsz arról, hogyan ne viselkedj egy találkán.

Vagy pedig szüneteltesd egy időre a randizást!

Ha viszont eleged van abból, hogy folyton kellemetlen fazonokkal hoz össze a sors, nincs mese, egy rövid időre állj le a randizással: ne találkozgass senkivel egy, kettő vagy akár három hónapig! Ez idő alatt törődj még többet a barátnőiddel, a családoddal, vagy ami még jobb, fogj bele egy új hobbiba. Tanulj meg profi szinten fotózni, járj capoeira edzésre, sziklamászásra, vagy vegyél részt egy borkóstoló tanfolyamon. Bármi jöhet, csak foglald el magad, és ne arra gondolj, hogy most éppenséggel senki nincs melletted.

Nem kell mindig bólogatni!

Senki sem szereti a túlságosan behízelgő embereket, és ha minden egyes, amúgy elég gyenge viccén hangosan hahotázol, ugyanazt a zenét hallgatod, mint ő, ha állandóan megdicséred az ízlését, biztos, hogy azt fogja gondolni, olyasvalaki vagy, akinek egy árva önálló gondolata sincs. Pedig egy kis szócsata, a nézetek ütköztetése hihetetlenül sz*xi tud lenni, szóval nyugodtan merd elmondani mindenről a véleményed, nem kell mindig egyetérteni.

Felejtsd el a múltat!

A magányos személyek klasszikus jellemzője, hogy nem tudják elengedni a múltat. Bármily nehéz is, kerüld el az életedben történt nyomasztó események ismertetését, még akkor is, ha önerődnek köszönhetően túlélted azokat, és kilábaltál belőlük. Az ilyen sztorikat tartogasd akkorra, amikor már a leendő kedveseddel szorosabb szálak fűznek össze.

Légy egy kicsit önző!

Ha valaki nem gondol eleget önmagára, már az is egy biztos jele annak, hogy kétségbeesetten párt akar találni. Ragaszkodj a terveidhez, senki kedvéért ne módosítsd azokat, és a randin pedig azt csináljátok, amit igazán szeretnél. Ha ez azt jelenti, hogy egy bárban akarsz kis napernyőkkel díszített nyári koktélokat szürcsölni, akkor legyen ez a program. Csak egy életed van, így azt alakítsd a saját kedved szerint.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: