Így vedd le a lábáról a pasit anélkül, hogy egy szót is szólnál

Posted in Tabutéma

Néha a testbeszéddel többet elérhetsz, mint ha szólásra nyitnád a szádat. Teszteld flörttippjeinket!

Néha szavak nélkül is célt lehet érni, pláne akkor, ha a kiszemelt pasi elcsábításáról van szó.

INCSELKEDŐ MOSOLY
A legegyszerűbb és legelbűvölőbb módja annak, hogy az ujjad köré csavard a pasit, egy kedves, de kicsit kacér mosoly. Utóbbival a tudtára hozhatod, hogy szimpatizálsz vele, és szeretnéd jobban megismerni, de ha kissé évődsz is hozzá, azzal egyértelműen azt üzened, hogy bejön neked, és nyitott vagy a közeledésre.

Egy őszinte, szívből jövő mosolynak egy pasi sem tud ellenállni, hiszen, ahogyan a mondás is tartja, a mosoly megszépít. Ráadásul azért is érdemes élni ezzel a módszerrel, mert így a másik fél azt érzi, hogy kitüntetted a figyelmeddel, ezáltal pedig annak is megnő az esélye, hogy a flörtölést beszélgetés váltja majd fel.

így vedd le a pasit a lábáról

UTÁNOZD LE A MOZDULATAIT!
Ha egy kicsit kihívóbb szeretnél lenni, akkor használd a testedet. Általában, ha tetszik valaki, annak tudattalanul is leutánozod a mozdulatait – ezzel a trükkel szándékosan is élhetsz. Ha a srác a kezébe fogja a poharát a büfében, és dobol rajta az ujjával, akkor tedd te is ezt. Ha törzsét picit feléd dönti, akkor te is hajolj kissé előre, ezzel is jelezve, hogy teljes mértékben figyelsz rá

A PILLANTÁS EREJE
Egy pillantás sokszor többet mond minden szónál, pláne, ha ügyesen alkalmazod. Bátran nézz a pasi szemébe, de néhány másodperc után kapd le róla a tekintetedet, majd lopva megint less rá. Amikor észreveszi, hogy mindez nem a véletlen műve, hanem tudatosan figyeled, akkor már ő is résen lesz, és indulhat a szemezés.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: