Ilyen csókra vágynak a nők!!!

Posted in Tabutéma

Nem mindegy, hogyan csókolsz. Ha nagyon jól csinálod, képzeld, a nő egyből rád veti magát. Megijedtél, mi?

Beszorítalakos…

Hiába vagy gyengéd és romantikus típus, szinte az összes nőt izgatja a vad, forró csók, miközben a falhoz szorítod kedvesedet.

Az ilyesfajta szenvedélyes támadás különösen akkor pörgeti fel a csajokat, ha egyébként nyugodt, kedves és figyelmes vagy vele.

A homlokon csókolós…

Érthető, hogy nyilvános helyen vagy egy nagyobb társaságban nem préseled a falhoz a szerelmedet, azonban néha nem árt, ha ilyenkor is kifejezed valahogy vonzalmadat iránta.

A legkedvesebb gesztus a finom homlokcsók, ami egyúttal azt is üzeni: figyelek rád, felvállallak téged.

A félbeszakítós…

A nők kilencven százalékát már azzal is leveheted a lábáról, hogy figyelmesen meghallgatod, amit mond, és értelmesen reagálsz rá.

Ugyanakkor a meglepetés ereje a csókot még szenvedélyesebbé teszi, tehát nyugodtan zárd le az ajkait néha-néha egy forró csókkal, amikor épp a leghevesebben gesztikulálva magyaráz valamit…

Vigasztalós…

A legtöbb férfi hajlamos arra, hogy ha szíve hölgyét sírni látja, azonnal észérvekkel próbálja megvigasztalni („Ne keseregj, inkább jelentsd fel a főnököt!”), majd frusztrált lesz, mert úgy érzi, neki kell megoldania a problémát – méghozzá azonnal.

Pedig hidd el, a legtöbbször sem észérvekre, sem instant bevetésre nincs szükség, hanem bőven elég, ha „csak” magadhoz szorítod és

A titkos, alig észrevehetős …

Van az a fajta ajakpecsét, amelyet alig vesz észre, aki kapja. Játékos, finom, épp csak egy lehelet talán… mégis megmozgatja az ember lányának a fantáziáját.

Kényeztesd leheletnyi csókokkal a kedvesedet álmában, és tutira úgy fog szeretni téged, mint még talán senkit…

A zenés-filmes- romantikus …

Minden ember életének van filmzenéje: dalok, amik eszedbe jutnak, amikor az igazán fontos dolgok történnek veled.

Ha emlékezetes csókra vágysz, tedd be a barátnőd kedvenc zenéjét, és vesszetek el egy végtelen, forró csókban – ha igazán jól sikerül az este, a dalidővel a himnuszotokká lép elő.

A békülős …

Nehéz megállapítani, hogy a filmek vagy a hormonok miatt szerepel szinte minden lány álmában a békülős csók: az a heves, szenvedélyes smár, ami az igazán hangos veszekedéseket egyetlen másodperc alatt feloldja.

Persze, persze, a problémákat higgadtan is át kell beszélni, de azért a békülős csók csodákra képes..

forrás: testeslelek.co.vu

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: