Íme 8 lépés, amit ha betartasz, bárkit megszerezhetsz!

Posted in Tabutéma

Végre egy férfi, aki tudja, miről beszél: a notórius szívtipró elárulja, hogyan csavarhatod bármelyik pasit az ujjad köré.

Az amerikai Steve Santagati (44) már-már tökéletes példánya a férfinemnek: korábban Armani-modell volt, mostanság pedig párkapcsolati szakértőként dolgozik – a gyakorlatát váltotta elméletre… Igen, A gazdag szerelmi tapasztalatokkal rendelkező, nőfalóként számon tartott Steve most neked is beszámol a férfiak titkairól. Meggyőződése: a nők csak akkor szerezhetik meg a kiszemelt áldozatot és élhetnek vele boldog párkapcsolatban, ha tudják, hogyan működik, illetve mire bukik! Kezdődjék hát a pasiszeminárium!

ROSSZFIÚ KELL!

Milyen az igazi férfi? Egy biztos: soha nem jár manikűröshöz, kevesebb cipője van, mint a barátnőjének, mindezek ellenére roppant ápolt, mellszőrzete kasmírselymességű, nem túl hosszú, és az orrából sem lóg bele a szőr a levesébe.
Az úgynevezett „rosszfiúk” igazi falkavezérek, akiket a nők sokkal jobban kedvelnek, mint a „kedves fickókat”. Valóban így van. Ha ki akarsz fogni egy rosszfiút, akkor mindenképpen jó külsővel kell rendelkezned – ezen nincs mit csodálkozni, a férfiak egyszerű ösztönlények! Persze belső értékeid sem mellékesek, de csak akkor veszik észre őket, ha olyan vagy, mint a legklasszabb járgány az autókereskedőnél: ha éppen nem ragyogó a külsőd, senki nem akar majd próbaútra menni veled!

1. A MEGJELENÉS

Már az első pillanatban el kell kápráztatnod a férfiakat a külsőddel. Ne vedd sértésnek, amit a következőkben olvasol, csak arra inspirállak, hogy kihozd a külsődből a maximumot.

Öltözködés

A női viselkedés számomra talány. Bizonyos dolgokra már rájöttem az idő folyamán, de soha nem fogom tudni megérteni, hogy a nők – különösen a szinglik – miért csak azért öltöznek fel csinosan, hogy hatást gyakoroljanak nőtársaikra. Ez a dolog megöli a szerelmi életet. Ha a környék legjobb pasiját akarod kifogni, csupán egyetlen szabály érvényes: a vonzó külső nagyobb tetszést arat, mint a stílusos. Mi, férfiak, az olyan női holmikat kedveljük, melyeken van egy leheletnyi izgalmas részlet. A tökéletesen stílusosan öltözött nők csak ritkán keltik fel a férfiak érdeklődését, többnyire csak annyit észlelünk velük kapcsolatban, hogy az ilyen nők ruházkodása meglehetősen sokba kerül – drága mulatság lenne az udvarlás…

Cipő

Nekünk tényleg teljesen mindegy, milyen. Ha egy pasi azzal a szöveggel kábít, milyen szép a cipőd, itt az ideje, hogy elgondolkozz: meleg, vagy csak egyéjszakás kalandra vágyik. A férfiaknak mindössze a cipők egyetlen részlete tűnik fel, mégpedig hogy magas-e a sarka. Magas sarkú topánban ugyanis sokkal dögösebben néz ki a láb – de nem a cipő.

Domborulatok

Vegyél egy számmal kisebb blúzt, így a gombok katonás rendben, feszesen sorakoznak majd egymás alatt, a pasikat pedig teljesen megőrjíti, ha ilyen izgalmas látványban lehet részük! Lásd be végre: a férfiak vizuális lények…

Hátsó oldal

Szeretjük a szép női hátsót! Az ismeretségi körömbe tartozó férfiak többsége egy bizonyos idő után ráun a dekoltázsok látványára, de a feszes és formás fenék időről időre izgalomba hozza őket. Ha hátul is lenne szemed, megdöbbennél, naponta hányszor szemrevételezik a popódat. Így teheted látványosabbá: hordj magas sarkút. Járj lazán, de egyenes derékkal, közben mozgasd egy kicsit séta közben a hátsódat.

Smink

A férfiak többsége nem rajong a túlzott sminkért, inkább az egyszerű, természetes és ápolt külsőt részesíti előnyben. A pasik egyáltalán nem szeretik, ha egy nőnek túl sok idejét veszi igénybe a tükör előtti készülődés. Nem, nem a sietség miatt: egyszerűen az a benyomásuk, hogy valami sötét titkod van, amit vastag vakolatréteggel kell palástolnod a nyilvánosság elől. Az első randira feltétlenül szolid sminkben érkezz, álmaid pasijának a természetes énedbe kell beleszeretnie.

Testszőrzet

Ha tudni akarod, milyen fazonú szőrzet a menő odalent, lapozz bele egy férfimagazinba. Az ilyen témájú lapok készítői kizárólag olyan dolgokat tesznek bele az újságba, ami a férfiak többségénél igazán tetszést arat.

Következtetés: Úgy kell kinézned, ahogyan szeretnéd, hogy bánjanak veled. Minél természetellenesebben festesz, annál biztosabb, hogy csak tárgyként tekintenek majd rád. Ha plasztikmacának álcázod magad, akkor úgy bánunk veled. Meglepő, de sok férfinak tetszik a farmer-póló-lófarok összeállítás!
Ám ne vidd túlzásba a fiús viselkedést, mert így félő, hogy csak haverként foglalkoznak majd veled! Tiszta sor: ha srácnak nézel ki, akkor csak egy lehetsz a barátok közül.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: