Izgalmas hancúr maraton hétvégére

Posted in Tabutéma

Tedd boldoggá a pasidat, és rendezzetek egyhetes hancúr maratont! Korábbi cikkeinkben már adtunk néhány tippet, hogyan lehetnek huncutabbak az estéitek, most következzen néhány ötlet a hétvégére! A szombat és a vasárnap külön-külön is megérdemli a huncut pillanatokat, használjátok ki rendesen az időt.

Szombat

Egész nap vásárolgattatok, netán végre volt időtök egy kis kiránduláshoz a szabadban? Egy forró zuhany bizonyára mindkettőtöknek jól esik majd, különösen, ha az egymás simogatása és a sikamlós tusfürdőtől beindul a fantáziátok és egymásnak estek a zuhany alatt. Ajánld fel, hogy tetőtől talpig átmosod őt, lényegesen nagyobb szerepet szánva a szerszámának és a tájékának. Az popsit se hagyd ki. Finom, apró mozdulatokkal masszírozd a párodat, hidd el, nagyon hálás lesz a közös tusolás mindkettőtöknek!

Vasárnap

A pihenés napján lepd meg a párodat legalább két hancúrral, sőt, ha meg tudod oldani, töltsétek legalább a nap felét az ágyban! A reggeli fogmosás után vesd rá magad a pasidra, persze csakis egy szál semmiben ér visszaszaladni a meleg paplan alá. Húzd magatokra a paplant, és közöld vele, mit szeretnél. Itt az ideje, hogy ő kedveskedjen neked.

Vasárnap este bontsatok ki egy jó üveg vörösbort. Amikor ellazultatok, ülj a pasid ölébe. Ne dobd le a ruháid rögtön, simogassátok egymást a ruhán keresztül hosszú percekig. Hidd el, a vágy nem marad el és ő fog könyörögni, hogy megszabadíthasson lenge öltözékedtől is. Ha nem bírjátok ki odáig, essetek egymásnak a nappaliban! Ha nem feledkezel meg a mécsesekről sem, az élmény egyszerre lesz vad és romantikus!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: