Kalandozzunk kicsit az élvezetek világában

Posted in Tabutéma

Lassan éjfélt üt az óra és jó néhány pohár bor is elfogyott, a gondolatmenetem felpörgött és az összegyűlt gondok kezdték felemészteni az agyamat. Nem voltak igazán nagy gondok, inkább csak sok, alig volt időm létezni.

Kedd este volt mikor is felgyülemlett stressz állapotom közepette kaptam egy sms-t, Dóra volt. Van kedved összejönni? Mit mondhat erre az ember fia, hát persze! Jobb kiadni a bent lévő feszültséget egy vad szeretkezés formájában, mint hogy bentragadjon, mint a fing. Már küldtem is vissza az üzenetet. Nálad vagy nálam? Inkább nálam, van pia, jakuzzi, amit akarsz, all inclusive! Gyere, gyere!

Ennyi! Dóri lerendezve, már úton is idefelé! Előtte szedjem már össze a szétdobált ruháimat, rend legyen, zuhany is férjen bele. Dóri ír. 20 perc és itt van, kocsival jön. Na bazz! Gyors rend, gyors zuhany, no para, belefér. Pikk, pakk, így is történt, király vagyok, Dóri pont megjött, fasza. Hopsz, egy kis parfüm, na most a fasza.

Szia Dóri! De jó, hogy jöttél! Mutatom a kéjlakot! Fáradj beljebb.

Szia Te huncut! Örülök, hogy jöhettem. Imádok veled lenni, hisz jól tudod. Jók vagyunk együtt, mármint a szex az nagyon ott van közöttünk. Huh, már most belebizsergett a punim. Van valamid inni? Még kicsit száraz vagyok.

Mondj valami jót! Mi újság nálad? Minden oké?

Most, hogy így kérded, vannak gondjaim, és kihívások előtt állok, mondhatni elég stresszes időszak ez nekem. Sok a belső feszültségem, érzem a testemben, a zsigereimben. Úgy érzem bevonzottuk egymást. Pont arra gondoltam, hogy egy jó szexszel milyen faszán-lazán levezethetném a stresszt és erre mi történik? Na mi? Írsz egy Sms-t! Mint valami égi áldást.

Neked is pont kellek, és nekem is pont kellesz! Hát én állok elébe!

Gyere igyunk egy finom fehér bort! Van egy tökéletes a számodra! De ne igyál egyedül, veled tartok.

Igyunk a spontán találkozásokra! Beteszek mellé valami romantikát, meg esti fényt. Induljon a vágykeltő zenei aláfestés és jöhet a menet.

Mire betettem a muzsikát Dóri már ott állt mögöttem egy szál combfixes aztakurva fehérnemű kollekcióban, amitől a szívem ki is hagyott egyet, de tényleg. Szóval ott állt előttem, mint egy igazi istennő, de a kurvásabbik fajta, pont a kedvencem. Dórit ismerem, tudom szereti lassan is, de a kemény vágtától indul be igazán. Én ma leadom a stresszt, az kurva élet!

Épphogy kettőt kortyoltunk a borból, már egymás szájára voltunk tapadva. Bevált a romantikus zene, YEAH! Akartam a testét és minden porcikáját. Markoltam a fenekét, a derekát, a csípőjét, a melleit. Faltam a száját, a nyakát és Dóri! A Dóri mindent enged és szereti, de tényleg. Egy kedves vidám lány, aki imád smárolni és dugni. Ezt a kettőt viszont nagyon. Mesterfokon űzi. Nem is tudom, le szabad-e írnom milyen mélyen tud miket csinálni. Inkább rád bízom ennek elképzelését. Durva a csaj, annyit mondhatok!

Szóval mire ezen gondolatmenet végigfutott az agyamon, már csak azt vettem észre, hogy rajtam sincs ruha. Ott álltunk ketten egymás testrészeivel a kezünkben, full pucéran, ez azért duvra, nemde? NEM! Sőt király!

Dóri már addigra olyan nedves volt fürge ujjaimtól, hogy muszáj voltam még egy kicsit megkóstolni a nedves nunáját mielőtt magamévá teszem. Finom, hamvas, nedves és harmatos, mint az érett barack, hát vétek az ilyen ízlelését kihagyni! Sőt minél nedvesebb, annál jobb lesz a szex. Miközben ezen gondoltavitelem végére érkeztem, Dórit már sikerült annyira kinyalnom, hogy el is ment, miközben csak most kezdtük. Sebaj, nőknek megy ez többször is. Elégedettség megvan, ma már egyszer nőt sikerült kielégítenem, innentől már nincs vesztes helyzet.

Dóri átvette az irányítást, miután kisóhajtozta magát és kezelésbe vette a játékszerét.

Te csak ülj le ide az ágy szélére! Most én jövök! Kezelésbe veszlek, dőlj hátra! – mondta.

És hallod, így is lett! Dóri bizony rábukott és tette a dolgát, de még hogy, te jó ég. Ez a csaj tud, de tényleg tud! Igen, mélyen is.

Hagytam kibontakoztatni, én ma már elégítettem, nekem is jár ennek hosszantartó kiélvezése. Dóri meg amúgy is szeret játszani kézzel, szájjal, amilye csak van, azzal is szereti. Nem az a szexgép, nem is nimfó, de szereti. Mondhatom úgy is, hogy jól nyomja a barátnő feelinget. Jó csaj, nem kell már tanítani.

Dóri mélytorkos kompozíciója hamar hadrendbe állított, de időm nem volt gondolkodni már benne ült. Aztakurva de finom puncija van. Imádom és, ahogy vonaglik előre-hátra, fel-le pont érzi, hogy hol a vége, játszik vele. Aztán hirtelen beleül a nyeregbe és úgy meglovagol, hogy a falat kaparom közben. Dóri bazmeg, te tudsz! Te tégyleg tudsz!

Az első orgazmusától nem, hogy lenyugodott, de mégjobban bevadult a kicsi Dóri. Az imént megcsinált szó szerint. Ideje revansot vennem és szétcuccolnom a kedvességéért cserébe. Lapjára fordítom és szépen beillesztem, ahogy kell, majd Dórika megkapja, ami neki jár. Halk sikolyok egyre csak erősödnek, hangosodnak, az élvezetek a tetőfokára hágnak Dórinál, de persze nálam is megy az eszetlen zihálás. Szenvedélyek viharában úszunk, átfordítom misszionáriusba, belemarkolok a hajába és átkarolom a nyakát. Egyenletes határozott mozdulatokkal húzom kőkemény férfiasságomra Dórit, aki kellő nedvességgel fogadja testébe teljes nyitottsággal a szerszámom.

Nem hagyom magam kivégezni! Dóri tartsunk pihit, igyunk valamit! Kitikkadok!

Dóri bazmeg, ez durva volt. De jól nyomtuk! És tudod mi a legjobb? Hogy még nincs vége, csak félidő!

A félidő közepette kilihegtük magunkat és megbeszéltük melyik pozíció lesz, az amelyikben megpróbálunk egyszerre a csúcsra törni. De mindezek előtt még néhány másik koreográfiát is ki kellett próbálni, mert hát itt nem siet senki sehová. Élvezzük ki az életet jó hosszan. Nem kell ezt egyszerre lenyomni, lehet tartani szünetet is, igen,

Tantrikusba nyomjuk, szünetekkel, kisebb önmegtartóztatással, nem a kerek seggét nézed, hanem a függönyt trükkökkel növelve a hosszantartó élvezeteket. A nőknek talán könnyű többször élvezniük, a férfiaknak vagy sikerül vagy nem. Ezért érdemes koncentrálni az első, de órákig tartó élvezetekre, mert csak akkor távozik belőled a démon,  a sátán a sok stressz és a bent rekedt feszültség.

Időközben Dóri úgy gondolta háttal beleül a témába és vizuális kerek formáival kivégzésre öszpontosítja az agyamat, de nem hagyom. Bármennyire is megőrjít a formás popójának látványa, inkább csak élvezem finom nedves puncijának fel-le siklását. Átadom magam a jelennek, csak az érzésnek, szemem behunyom és csak a pinára koncentrálok. Virtuális mozi a fejemben. Már-már az a célja, hogy bírjam még, mert Dórinak olyan kerek segge van, hogy az agyam eldobom. Órákig tudnám dugni, annyira jó. Tudom neki is, hát olyan nedves, mint az érett lédús barack, amikor megnyomod.

Visszafordítottam misszionáriusba és nyakát átkarolva magamhoz húztam ütemesen. Lassan, egyenletesen, majd egyre hevesebben, ahogy szereti. Igen, ez már a finálé, ez volt az kivégző póz, amit az első félidőben megbeszéltünk. Itt a vég, ez az utolsó póz, amikor még meg kell tolni, de keményen. Ez a kiszálló, itt koncentrálunk a legjobban arra, hogy orgazmusunkkal egyidejűleg engedjük ki a bennünk lévő feszültséget és stresszt, hogy ismét megkönnyebbülten és vidáman, boldogan és felhőtlen mosollyal az arcunkon érjük el orgazmusunk csúcsát.

Frenetikusat élveztünk, Dóri a farkam végső lüktetéseitől megkapta az i-re a pontot és akkorát élvezett, hogy a szomszéd házban is hallották. Imádom. Ez az elégedettség hangja. A nőnek élvezetet ad, a férfinak önbecsülést és persze élvezetet, de még mekkorát.

Kielégülten és széles vigyorral az arcunkon megjegyeztük, hogy mi bizony szex terén nagyon ott vagyunk a szeren. De azt is tudjuk, hogy mint lakótárs szépen lassan kinyírnánk egymást. Milyen érdekes fordulata ez az életnek, a szexben minden a legtökéletes, de személyiségeink alapvetően szöges ellentétei egymásnak. Mi így vagyunk egymásnak a Dórival. Jövünk, ha a másiknak segítségre van szüksége. Mondjuk a szexre a segíteni szót nem használtam még, de látod ennek is eljött az ideje. Na jók legyetek!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: