Melyik napon születtél? Ilyen pasi illik hozzád!

Posted in Tabutéma

Milyen a hozzád illő férfi? Születésed napjából megtudhatod. Hétfőn, kedden vagy a hét másik napján születtél? Öröknaptárunk segít megmondani. Az ezotéria szerint a születés időpontja döntő szerepet játszik a sors és a személyiség alakulásában. Alábbi képgalériánkból megtudhatod, születésed napja alapján ki lehet a te tökéletes párod. Ha nem tudod, melyik napon születtél a hét napjai közül, csak kicsit keress utána.

Mire az ember megtalálja a nagy Ő-t, rendszerint tucatnyi csalódáson megy keresztül, és bár egytől egyig mindből tanul valamit, a sok könnycseppért, csalódásért mégis kár.

Hétfő
Ha hétfőn születtél, a vidámság és kedélyesség fontos tulajdonságai lehetnek annak a férfinak, aki mellett megtalálod a helyed. Nem nélkülözi a játékosságot sem, optimista, nyitott szemléletű és nem veszi túlságosan komolyan a dolgokat. Mindezzel ellensúlyozhatja melankóliára és befelé fordulásra való hajlamát.

Kedd
Ha kedden születtél, valószínűleg magad is energikus jelenség vagy, akinek talán a karrier sem elhanyagolható szempont az életében. Ambíciózus, vezető típusú férfi illik hozzád, aki terveket sző, képes teljes erőbedobással dolgozni a céljaiért, és a kapcsolatban is hajlandó viselni a nadrágot.

Szerda
Ha szerdán születtél, nem kizárt, hogy magad is intellektuális alkat lévén elbűvölnek az intelligens, de egyúttal humoros férfiak, akikkel nagyokat lehet beszélgetni, és szellemileg is egy hullámhosszon vagytok.

Csütörtök
Ha csütörtökön születtél, valószínűleg a kreatív, ötlettel teli férfiak társaságában érzed jól magad. Elbűvölhet a szabad szellemük, és a korlátok lebontására tett kísérleteik, és tiszteled őket amiatt, hogy a saját útjukat járják.

Péntek
Ha pénteken születtél, valószínűleg te is romantikus, érzékeny személyiség vagy, ezért a klasszikus értékekhez ragaszkodó, udvarias, romantikus férfiak valók hozzád, akik nem felejtik el az évfordulókat sem.

Szombat
Ha szombaton születtél, egy kalandvágyó, nyitott férfi személyében találhatod meg a nagy őt, aki téged is kirántgat a négy fal közül, és arra motivál, hogy folyamatosan átlépve a komfortzónádat, új élményekkel gazdagodj.

Vasárnap
Ha vasárnap születtél, valószínűleg a szenvedély az egyik legfontosabb tényező számodra a kapcsolatban, ezért az érzékiség a számodra ideális társ talán leglényegesebb tulajdonsága. Nem elhanyagolható a kettőtök közt lévő kémia sem.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: