Mi a horoszkópod? Ez a legvonzóbb testrészed a pasik szerint

Posted in Tabutéma

Horoszkóp kicsit másként, a te csillagjegyed melyik testrészedre van hatással, furcsa de működik

Kos
Kosként a szemed a legérzékibb testrészed, és aligha akad férfi, aki ne szeretne mélyre merülni és elveszni lelked tükrében.

Bika
Ha létezik er.tikus kézfej a földön, akkor az a Bikáé. Nem kizárt, hogy vonzódsz a kézműves tevékenységekhez is, mindenesetre bizonyosan szívesen fogják meg a kezed az ellenkező nem tagjai.

Ikrek
Ha az Ikrek jegyében születtél, érzéki szád minden hímneműt megigéz. Ne csodálkozz, ha nem a szemedbe néznek, miközben beszélsz, és csak úgy isszák a szavaid.

Rák
Ha a Rák jegyében születtél, valószínűleg irigylésre-méltó keblekkel dicsekedhetsz. Használd tudatosan adottságodat, mert gyakran ez az első dolog, amit a férfiak megnéznek egy nőn.

Oroszlán
Oroszlánként ellenállhatatlan a hátad. Bátran hordhatsz olyan felsőket, melyek láttatni engedik ezt a testrészedet.

Szűz
Szűzként a hasad az egyik legérzékibb testrészed, és az sem von le semmit az értékéből, ha épp nem tökéletesen lapos. Ha te magad találsz is rajta kifogásolnivalót, a férfi biztosan nem így van ezzel.

Mérleg
Ha a Mérleg jegyében születtél, biztosan rendelkezel az ideális 0,7-es csípő-derék aránnyal, mely minden férfi tekintetét a domborulataidra vonzza.

Skorpió
Sok nő elégedetlen a fenekével, ám ha a Skorpió jegyében születtél, neked erre semmi okod, hiszen szemrevaló idomokkal áldott meg a sors.

Nyilas
Nyilasként a combod az egyik leger.tikusabb testrészed. Valószínűleg bátran viselsz miniszoknyát is, de aztán ne csodálkozz, ha csak úgy zsonganak körülötted a kíváncsi tekintetű férfiak.

Bak
Ha a Bak jegyében születtél, valószínűleg bársonyos bőrrel rendelkezel, melyet sok nő irigyelhet tőled, a férfiak viszont szeretnék megérinteni.

Vízöntő
Vízöntőként a lábszárad az egyik legérzékibb testrészed. Bizonyára kevesen tudnak ellenállni kecses vádlid arányos formáinak.

Halak
Senkinek nincs olyan érzéki lábfeje, mint annak, aki a Halak jegyében született. Hordj olyan cipőket, és szandálokat, melyek minél többet mutatnak belőle.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: