Mi kell a nőnek? Útmutató férfiaknak 5 pontban

Posted in Tabutéma

HAGYD MEG NŐNEK
Tudjátok, van az a dalcím, hogy „anyáddal jártam”. Nos, pont az lenne a cél, hogy a Nő nem anyapótló. Minden férfiban ott rejlik egy kisfiú, akinek babusgatásra van szüksége, és egy talpraesett nő a háztartásban nem vész el, de ne ez legyen az első. Ha a Nő nem kap mást, mint porszívót a kezébe, akkor nagyon hamar macinacis anyuka lesz belőle, és a libidója messzire száműzetik.

A nőnek udvarolni KELL. Megfogni a kezét, szépeket mondani neki, sétálni vele a naplementében, újra és újra felfedezni benne az érzékiséget. Okot adni neki, hogy felvegye a tűsarkút. Vidd el vacsorázni, kérd meg, hogy öltözzön fel csinosan (és te se biciklisnadrágban menj), segítsd le a kabátját, nyisd ki neki az ajtót, és súgd a fülébe, hogy mennyire gyönyörű. Az előjáték pedig reggel kezdődik, amikor indulás előtt megcsókolod. Uraim, az Éjjel-nappal-Budapesttől még senki nem jött izgalomba. Adjunk okot a nőnek, hogy nőnek érezze magát.

NE VEDD FEL A PAPUCSOT
Hát igen. Minden nőben él egy alapvető ambivalencia. Tudjuk, hogy ti ezt annyira nem szeretitek, hogy cirádás minden mondatunk, és hogy néha egyszerre akarunk mindent, de ez úgy van, hogy szeretjük megmondani a férfinak, hogy az mit tegyen, vagy épp mit ne, de közben azt a férfit tiszteljük, akit nem lehet irányítani. A tényleg okos nő tudja magát visszafogni, a kevésbé okos nem biztos, hogy észreveszi, hogy most kéne abbahagyni, na olyankor kell odacsapni az asztalra. Ne Vedd Fel a Papucsot! Ne!

Maradjon meg az erő, a gerinc! Akinek ez megy, arra felnézünk, az az Isten a szemünkben.

VÉDD
Férfi-Nő kapcsolatban a férfi nem a nő mellé áll, hanem egy picit előrébb, és úgy, hogy a vállával védje. Ha meleg, puha fészket, este doromboló nőt szeretnél, akkor kelj fel a TV elől, a videójáték elől, kezd valamit az izmaiddal, és ha asszony valamitől fél, akkor nyugtasd meg, védd meg. Ha te nem, akkor kicsoda? Ha bepunnyadsz a karosszékbe, akkor ne csodálkozz, hogy beáll a helyedre. A nők általában hamarabb reagálnak a problémára, ez evolúciós ösztön gyerek védelmére, de ha eszébe sem jut, hogy majd te megoldod, megvéded, hogy ott vállad, és aki közelebb jön, mint illenék, annak letéped a… szóval ha eszébe sem jut, hogy Férfiként, Hímként kiállsz, akkor ő fog a férfi szerepébe beállni. És akkor este nincs csipke, nincs dorombolás.

VÁLLALD FEL
Itt az a kérdés, hogy a nőt, akit választottál, az érték-e? Elég értékes-e ahhoz, hogy vállald, ez a te választásod? Két lehetséges út van: vállalhatatlan, ciki, égő, a barátok, a család előtt felvállalni, és akkor meg minek vagy vele? A másik út, hogy teljesen rendben van, felvállalható, akkor meg adjuk meg azt a tiszteletet neki, hogy mások előtt megfogjuk a kezét. Ha ez nem megy, akkor vagy a nőn kéne valamit „feljavítani”, vagy, lássuk be, ez a gyakoribb: rajtad.

Tendencia lett a „nem komoly kapcsolat”. Vagy: „nem gondoltam komolyan, amikor azt mondtam, hogy…”. Vagy: „ez csak barátság & hancúr”.

Uraim, tessék felnőni. Ez a 15 évesek szintje. Ne már. Próbáljunk már meg egy picit felnőni a világ szemében IS, méltónak lenni, méltósággal, egyenes gerinccel nézni a nő szemébe. Legyen már súlya a szavainknak, a tetteinknek.

KÉRDEZZ
Tudd feltenni a kérdést: Mit szeretnél? És lehet, hogy az első válasz az lesz, hogy nem tudom, mert ez olyan női válasz. DE

1. Legalább elgondolkodik a kérdésen

2. Érzi azt, hogy fontos, hogy számít, mit tenné őt boldoggá

Minden emberi kapcsolat alapja a kommunikáció. Gyakorolni kéne. Sokat.

forrás: Férfiak Klubja

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: