Milyen a pasi az ágyban? Horoszkópja erről árulkodik

Posted in Tabutéma

Van úgy, hogy éppen gyengédségre vágysz, de van, hogy szenvedélyes ölelésre lenne szükséged. Nos, kevesen tehetik meg, hogy a pillanatnyi hangulatukhoz választanak társat, de hogy hosszú távra a legmegfelelőbbet találd meg, abban segítségedre lesznek a csillagok. Figyelj!

Sok mindent meghatároz az, hogy ki milyen csillagjegy alatt született. Így van ez a szerelmi életben is. Kedvesed csillagjegyéről máris megtudod, mit remélhetsz tőle hosszú távon!

Kos

Letépi rólad a ruhát

Erős ösztönök vezérlik a Kos fiatalembert, ezért rámenős, már-már nyugtalan. Izgalmas partner, és van valami ellenállhatatlan hevességében és lazaságában. Tele van energiával, fáradhatatlan, fantáziája nem ismer határokat. Mindig ura a helyzetnek, ő irányít mindent, mellette tehát nem ismerheted meg az unalmat. A helyszín és a kényelem egyáltalán nem fontos neki, és általában nem is vesztegeti az időt, ha érzékiségről van szó, akár a ruhát is azonnal letépi rólad. Nála az érzékiség a fő jellemző, az érzelem csak körítés. Tud rendkívül naiv és romantikus is lenni.

Bika

Kissé szemérmes

Rendkívül szereti a testi kapcsolatot a Bika férfi, ám a kezdeményezés nem éppen a legerősebb oldala. A vágynak képtelen ellenállni, és mint az élet más területein, e téren is kifejezetten ínyenc. A kényelem, és a meghitt, kellemes körülmények fontosak számára. Kissé komótosan viselkedik, ő inkább a szokások rabja. Ezért is van az, hogy a hagyományos formákat jobban kedveli, hiszen nincs is nagy fantáziája. Állhatatos, figyelmes, gyengéd és érzéki partner, aki szívesen alkalmazkodik partnere igényeihez. Rávehető különböző huncut játékokra is, de csak olyanokra, amelyeket ízlésesnek tart.

Ikrek

Szinte egybeforr a partnerével

Mozgatóereje a kíváncsiság és a változatosság. Sokkal inkább keres lelki beteljesülést, semmint fizikait, viszont előszeretettel kezdeményez. A huncut csevegéshez sokkal jobban ért, mint az érzéki simogatáshoz. Kifogyhatatlan az ötletekben, és találékony a merész variációk kiagyalásában. Inkább szeret hancúrozni, mint összebújni, és olykor hajlamos tornagyakorlatnak tekinteni a dolgot. Ám ha megfelelő partnerre talál ehhez, akkor kész mindenestől átadni magát az élményeknek, érzelmileg és érzékileg teljesen egybeforrni társával.

Rák

Tanítót játszik

Nem nevezhető lepedőakrobatának, de az biztos, hogy figyelmes partner. Csodálatosan gyengéd, szinte minden pillanatban ráérez arra, hogy mivel juttathatja örömhöz a partnerét. Sohasem felejti és hagyja ki a ráangolódást, és az érzéki levezetést. Igényli a kiegyensúlyozott kapcsolatot. Elsősorban partnere lelkét akarja meghódítani, és nem a testét. Romantikus szenvedély, érzelem és fantázia hatja át érzékiségét. Tipikusan ő a megértő partner, aki sohasem követelőzik. Hajlamos hancúr közben a tanítómester szerepét játszani.

Oroszlán

Nagy étvágyú

Az állatok királya szenvedélyes és romantikus egyszerre. Ereje szinte kimeríthetetlen: forróvérű és nagyétvágyú a testi szerelemben. Partnerét hamar ágyba viszi, hogy aztán ott maratoni élményekben részesítse. Mindent meg akar adni neki, amit csak férni egy nőnek megadhat, hogy érezze, ő senkivel sem helyettesíthető. Merthogy mindig – és ez szó szerint értendő – felül akar kerekedni.

Szűz

A legjobb orvos

Nem sokat beszél a hancúrozásról, mégsem nevezhető szemérmesnek. Társát lassan adagolt szenvedéllyel kápráztatja el. Ügyes, és bár olykor hajlamos csak a technikára figyelni, valójában odaadó partner. Fortélyai kifinomultak, új dolgokba csak akkor folyik bele, ha az nem ellenkezik elképzeléseivel. Figyelmesen, visszafogott módon bánik párjával. Tapintatos, és bátran mondhatjuk róla: ő a legjobb doktor bácsi, ha partnere valamilyen zavarral küzd.

Mérleg

Hancúr mester

Bármennyire ágyba csalogató a tekintete, sokkal nagyobb figyelmet szentel a ráhangolódásnak, mint magának a lepedőgyűrésnek. E téren is rendkívül ügyes, de nem áll távol tőle a romantikus hév sem. Csókja – akár gyengéd, akár szenvedélyes – feledhetetlen. Kényelmes, nyugodt feltételeket teremt. Mindenfajta különcködés idegen számára.

Skorpió

Igazi macsó

Nem nevezhető romantikusnak, sem gyengédnek, de egy biztos: szenvedélyes. Nem ismer tabut, és bár kétes hírnévnek örvend, a minőséget a mennyiség fölé helyezi. Roppant válogatós, akárkivel nem bújik ágyba. Teljesítménye lenyűgöző, és az utolsó csókig bizonyítja állóképességét. Vele szó sincs egyenjogúságról. Érzelmi hullámzásának megfelelően nagyon változó a vágyának ereje: hol mohó és tüzes, hol dermesztő, mint a jégcsap.

Nyilas

Igazi csodabogár

Olyan fontos számára a hancúrozás, mint a levegő. Ahhoz, hogy teljes mértékben kiélhesse fantáziáját, soha nem elég neki az idő. Fáradhatatlan a szerelmi csatározásokban, de csak akkor, ha ő akarja. Fontos neki a változatosság, minél különlegesebb helyen, minél furcsább helyzetekben történik, neki annál jobb. Van úgy, hogy a körítés sokkal fontosabb számára, mint maga az hancúr.

Bak

A kialvó tűz

Nem nevezhető élvhajhásznak. Vonzereje kizárólag a magabiztosságában rejlik, és abban, hogy mindent komolyan vesz. Így a testi szerelemre sem sajnálja az időt, de legszívesebben meghitt hálószobában, romantikus környezetben bújik össze partnerével. Csak látszólag tartózkodó, hiszen a szenvedély tüze ott szunnyad benne is. és ha ez lángra lobban, igencsak misztikus élményeket is tartogathat.

Vízöntő

Kaland, kaland hátán

Számára a testi örömök csak másodlagosak. A hancúrozás neki élvezetes játék, az ágyban inkább könnyed, mint szenvedélyes. Csókja azonnal felkorbácsolja a vágyakat. Stílusával, szelídségével, gyengédségével és változatos, fantáziadús jelenetekkel kápráztatja el partnerét. Képes szokatlan dolgokra is, ám ennek nem az érzékiség, inkább a kíváncsiság az alapja. Attól fantasztikus partner, hogy mindent rendkívüli módon tesz, imádja a különcségeket. Vele az hancúrozás tényleg valóságos kaland.

Halak

Csendes hódító

Kifinomult ízlésű, gyengéd csábító, aki ösztönösen ráérez kedvese legtitkosabb vágyaira. Igyekszik partnerének csodálatos és felejthetetlen élményeket szerezni – ez nagyon fontos számára. Nem ismer tabukat, partnere legmerészebb vágyát is kész teljesíteni. Romantikus szemlélete a testiségben nyilvánul meg. Remek lehet titkos kapcsolatra is, hiszen hódításait soha nem kiabálja szét a világba.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: