Milyen pasit akarnak a nők? Most megtudhatod, milyen a megfelelő férfi!

Posted in Tabutéma

Az ideális férfi csak a mesékben létezik, ez napjainkra már kiderült. Vannak rendes, humoros, céltudatos pasik, az ideális viszont mindenki számára más és más. Az ideális férfi kifejezést inkább lecserélnénk a megfelelő pasira. A nők az igazit keresik, de a megfelelő státusz megszerzése után lesz csak esélye a férfinak.

A NŐK CÉLTUDATOS ÉS HARCIAS FÉRFIT AKARNAK

Sok férfi hiszi azt, hogy a nők a pénzre buknak, és azzal meg lehet vásárolni a vonzalmukat. Ez NEM IGAZ! Ők céltudatos, harcias és intelligens férfit akarnak. Azokhoz a férfiakhoz vonzódnak, akik valamivel feljebb állnak a társadalmi ranglétrán. De nem kell ahhoz feltétlenül gazdagnak lenniük. De az már elengedhetetlen, hogy céltudatosak legyenek, legyen egy pontos tervük arra, hogyan jutnak előre az életben. A legfontosabb tehát a harcias jellem.

Egy igazi férfi harcol, hogy előrejusson az életben, és nem másokra bízza az élete irányítását. Egy nő érezni akarja, hogy bármilyen nehéz helyzetben is, támaszkodhat egy erős férfi erejében. Egy Férfira vágynak, aki nem hátrál meg, nem adja fel, nem esik kétségbe amikor az különböző kihívással kell szembenéznie.

Egy igazi harcos, nem adja fel, hanem KÜZD! A pénzcsinálás ma ugyanazt jelenti, mint mamutra vadászni a kőkorszakban. Az ösztönök nem változtak, csak a módszerek. Ma már pénzért vadászunk, és a nők azt szeretik, ha egy férfi teljesen önellátó, és nem függ anyagilag a szüleitől. Látni akarják, hogy te látod el saját magad, és ezzel azt bizonyítod nekik, hogy képes vagy eltartani magad, és akár egy családot is, ha úgy adódik.

Harcolni az előrejutásért, ez az ami vonzza a nőket. És igen az is igaz, hogy a gazdag pasiknak nagyobb a sikere a nőknél. Elgondolkodtál már azon, hogy miért is van ez? Vajon mi játszódik le a nőkben ilyenkor? Lefekszenek a gazdag pasikkal, és utána ellopják a drága autóikat?

Igazából arról van szó, hogy a nők ösztönösen úgy látják, hogy a gazdag férfiak megdolgoztak a pénzükért. Ez lehet, hogy nincs is így, de a nőkben a gazdagság, a biztonságot testesíti meg.

Később azonban amikor rájönnek arra, hogy a férfi nem az akinek mutatja magát, nem képes kezelni a pénzét, és valójában csak a szülők pénzelik hátulról, egyfajta büntetésként jól kihasználják anyagilag a balek selyemfiút, és keresnek maguknak egy másik ígéretes példányt. Női társaságot lehet vásárolni, azonban  vonzalmat nem!

Ha szeretnéd egy nő tiszteletét kivívni irántad, akkor bizonyítsd neki az életviteleddel, hogy igazi harcos vagy, akinek vannak tervei, vágyai, álmai, szenvedélyei, és harcol a megvalósításukért.

Ha még nem is vagy teljesen sikeres abban amit csinálsz, akkor is legalább légy a megvalósítás útján. A nők nem tisztelik azokat a férfiakat, akiknek csak a szájuk jár. Tetteket követelnek bizonyítékként, és mindezt jogosan. Férfi vagy, végezd a dolgod!

A NŐK EGÉSZSÉGES FÉRFIT AKARNAK

Ez is mind azért van, mert meg akar róla győződni, hogy baj esetén biztosan támaszkodni tud majd rád, és nem fogsz belehalni az elhízásba. A kisportolt férfiak ezért néznek ki egészségesebbnek, és ezért is tartják őket vonzónak a nők.

Tehát, vigyázz az alakodra, maradj egészséges, tartsd magad formában, étkezz helyesen, és tégy meg mindent azért, hogy a nők egy potenciálisan egészséges férfit lássanak benned!

 

A NŐKNEK JÓKÉPŰ FÉRFI KELL

Igen. Ha tetszik, ha nem, a nők mindig előnyben részesítik a jóképű férfiakat, a kevésbé jóképűekkel szemben. Végül is, mi is a szép nőket szeretjük ugye? Ez természetes dolog. A nők génjeiben van az, hogy jóképű párt találjanak maguknak, hiszen ez biztosítja azt, hogy a születendő gyermekük is szép lesz.

Az, hogy jóképű vagy, egyedül nem garantálja azt, hogy a nők vonzódjanak is hozzád. Ha csak ezt tudod nyújtani egy nőnek, de nincs egzisztenciád, intelligenciád, nem vagy harcias, akkor nem ér az egész semmit. A szép férfiarc csak egy előnyös faktor, de egyedül nem garantálja a sikert.

A nőknek sokkal inkább kell aggódniuk a kinézetük miatt, mint a férfiaknak. Mi ugyanis a nőket 80%-ban a külsejük alapján ítéljük meg, és ők ez nagyon is jól tudják. Ezért töltenek el órákat a tükör előtt, hogy nekünk férfiaknak tetszenek. Ezért van az, hogy mindig sokkal több nő vásárol kozmetikai termékeket, mint amennyi férfi.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy férfiak vagyunk, hiszen rendszeres edzéssel, akár pár hónap alatt is javítani tudunk a kinézetünkön. Szóval egy férfi nem használhatja azt a kifogást, hogy nem elég jóképű, hiszen tenni tud érte.

Hányszor láttál már egy gyönyörű nőt, egy átlagos pasival sétálni az utcán? Elgondolkodtál már azon, hogy neked miért nincs ilyen jó nőd, amikor neki van? Valószínűleg az előbbi hat felsorolt tulajdonságból egy, vagy annál többel rendelkezik a pasas.

Tedd a mindennapod részéve ezt a néhány fontos pontot, és hamarosan észre fogod venni, hogy egyre több nő fog észrevenni téged.

A NŐK JÓ DIVATÉRZÉKKEL MEGÁLDOTT FÉRFIT AKARNAK

Ez nem mindig volt így, hiszen a kőkorszakban nem beszélhetünk ruha divatról, mára azonban más a helyzet. A nők vonzódnak az igényes férfiakhoz, akik a stílusoknak megfelelően tudnak öltözködni. Azzal, hogy lépést tartasz a divattal, bizonyítod a magas státuszodat, és teljesen beilleszkedsz a társadalomba.

Ha még nincs saját stílusod, kérd ki valamelyik barátnőd véleményét, meglátod, örömmel fog segíteni.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: