Mire indul be a nő?

Posted in Tabutéma

Azt, hogy mi tüzeli fel a férfiakat, három szóban le lehet írni: dekoltázs, hátsó, nők – ebből nagyjából mindenki ki tudja válogatni a számára megfelelőt. De hogy mi a helyzet a nőkkel, az bizony jóval összetettebb téma.

Állítólag a nők nem annyira az egyszerű vizuális ingerekre gerjednek, mint az egyéb típusú kommunikációra. Ahogyan egy férfi viselkedik, gesztikulál, amilyen az illata, ahogyan érint vagy nem érint, és legfőképpen amit és ahogyan mond.

A nőnek ahhoz, hogy kedve legyen a hancúrhoz, többsíkú ingerekre van szüksége, amik együttesen azt az üzenetet közvetítik, hogy az illető domináns, izgalmas, és valamilyen szempontból – mentálisan, fizikailag, erkölcsileg – erősebb, mint ő. És bár ez mind igaz, nemrég az is kiderült, hogy a nőknek fogalmuk nincs, valójában mi játszódik le a testükben.

Természetesen a leheletnyi csókok – vagy éppen a szenvedélyes szájcsaták – az igéző pillantás, a simogatás, mind-mind megalapozhatja mindkét fél ráhangolódását.A nő általában lényegesen több időt igényel(ne) a kellő vágy eléréséhez, amit egy hosszú ráhangolódás formájában megkaphat.

Ez a ráhangolódás lehet verbális is. Próbáltad már szavakkal simogatni, kényeztetni, feltüzelni a kedvesedet? Ha nem, itt az ideje! Már maga az újdonság is felélénkíti az érzékeket, hát még ha szenvedélyes szócsatákat vívtok egymással.
Tudományosan is alátámaszthatjuk, amit eddig is tudtunk, csak nem mondjuk elégszer: a nő attól indul be, ha elcsábítják.

Ha legyőzik, ha meghódítják, ha nem az ő kezében van az irányítás. A nő egyáltalán nem problémás, nem frigid és nem kívánja ritkábban a hancúrt, mint a férfi. Genetikailag kenterbe verjük a férfiakat a velünk született tüzesség terén, ez most már tudományos tény.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: