Mire jók a mai huszonéves lányok?

Posted in Tabutéma

Ki vannak égve már most pedig nem is éltek még……bezzeg a mai idősebb generáció az toppon van…süt,főz,gyereket nevel,dolgozik és semmi segítség nem kell neki hogy vágyat sugározzon felénk… Ezeket a Nőket tisztelem….

Felrobbant az internet magyar nyelvű része az alábbi kiírástól. A nyelvezetért elnézést kérünk, de szó szerint akartuk idézni.

Nektek mi a véleményetek róla?

“…”elfogtam” egy posztot,megosztom veletek:

“Pont beszélgettünk a hétvégén a barátommal a Nőkről, amikor elhaladt mellettünk két szoliszökevény airmeksz 20-as kitty……semmi reakció nem volt az agyunkban …olyan volt mintha két bojler sétált volna el mellettünk…

Aztán este megint rájöttünk hogy a harminc+ és a negyvenes extra nénik jobban fekszenek a férfiagynak…..örülök hogy nem vagyok 20-éves….nem tudom a lefektetésükön kívül mit tudnék velük csinálni….telefonhátlapot cserélnék???

…elvinném körmöshöz???levinném szoliba?? járnám velük a nyujorkot meg a háund emmeket??cipelném a picsájukat a starbukszba??beültetném őket a kocsimba a wunderbaumom mellé kelléknek?? Valami ilyesmi lehet most a trendi nem??

Ki vannak égve már most pedig nem is éltek még……bezzeg a mai idősebb generáció az toppon van…süt,főz,gyereket nevel,dolgozik és semmi segítség nem kell neki hogy vágyat sugározzon felénk…Ezeket a Nőket tisztelem….
és ők is tisztelnek…Külsőségekbe, márkába és divatcuccokba az menekül, akinek nincs egyénisége és önbizalma…

Tudom hogy most azzal jöttök hogy minden pasinak barbie kell de kérem szépen hol vannak itt a Kenek??? Hosszútávfutó szakaszon ki a francot érdekel a melle meg az alakja??? Meg a trendi ruhái és felfogása?? Pont az ilyenek miatt unják meg az ilyen nőket mert unalmasak és agyatlanok….
Persze legyetek szépek és divatosak….

mert a Magyar nők tényleg szépek….

de a szépség mulandó….és akkor jön el az igazság pillanata amikor negyvenévesen kiélve visszaköltözöl anyádékhoz mert meguntak és elhasználtak…és lecseréltek egy huszonévesre….de ez egy másik történet a fiukról akik sosem lesznek férfiak…”

(thnx GT !)

..kinek nem inge ne vegye magára..

Poszt célja a sarkított vélemény formálásával:tükör a társadalomnak. Célunk a szórakoztatás, senkit nem akarunk megsérteni ezzel.
Fotón szereplő gyönyörű hölgy illusztráció!!”mert a Magyar Nők tényleg szépek..”


Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: