Mit akar egy férfi igazán az ágyban? 9+1 pont nőknek!

Posted in Tabutéma

Számtalanszor hallhattuk már, hogy a férfiaknak mindig csak a hancúrozás jár a fejükben, ami igaz is, csak hogy bizonyítottan nekik is meg vannak az igényeik a nőkkel szemben. Következő tanácsaink segítségével megtudhatod mire is vágynak igazán.

1. Lelkesedés

Amikor párnacsatára kerül a sor, akkor mindig 10-ből 10-est adsz a párodnak a teljesítményére, de te mit nyújtasz? A pasik imádják a változatosságot, de van, hogy valakinél csak a megszokott mozdulatok jutnak. Ha a te párod mindig igyekszik a kedvedben járni, akkor te se maradj szégyenben. Minden alkalommal vess be valami új pozíciót vagy huncutságot. A férfiak oda vannak azokért a nőkért, akik mindig tudnak valami meglepőt és újat mutatni, na persze mi is, de a lényeg az igyekezet.

2. Új trükkök

Mint minden férfi, így valószínűleg a párod is odavan az újításokért. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve legyen az életetek a megvalósult 50 szürke árnyalat, csak hogy legyél nyitott új dolgokra. A megszokott rutint váltsd le, és lepd meg őt egy új játékkal, vegyél fel egy dögös ruhát, a nap bármely szakában bújjatok össze. Válj meg a megszokásoktól és hidd el, nem csak a huncut életetek fog fellendülni, hanem a kapcsolatotok is.

3. Dicséret

Természetes, hogy nekünk, nőknek dicséretre van szükségünk a partnerünktől. Szeretjük, ha a tekintetek ránk szegeződnek és a párunk büszkén vonul velünk. Azonban azt nem sokan tudjuk, sőt gondoljuk, hogy bizony a férfiaknak is szükségük van megerősítésre. Időnként velük is tudatnunk kell, mit gondolunk róluk, miért szeretjük őket annyira. Sőt, imádják tudni, hogy mit, találunk bennük vonzónak, amitől mi beindulunk.

4. Tudatosság

Minden férfi szereti a magabiztos nőt, aki tudja, mit akar az életben és nem mellesleg az ágyikóban. A hálóban elvileg kétoldalú az irányítás, de időnként jó váltani. A pasik szeretik azokat a nőket, akik irányítják őket és megmondják, mi esik jól neki, egyszóval szókimondóak. Ez beindítja őket. Azzal, hogy irányítod nem csak neked lesz nagy örömökben részed, hanem neki is az által, hogy azt hiszi ő írányít és ez természetes ajzszerként hat majd rá.

5. Magabiztosság

Lekapcsolod a lámpát összebújás közben, mert szégyelled az apró hurkákat, narancsbőröd? Hidd, el senki nem figyeli azt, főleg, ha nem mutatod ki a félelmed és magabiztos vagy. Egyik pasinak sem szimpatikus, ha a barátnőjük állandóan a testükkel van elfoglalva, máshoz hasonlítja magát és alacsony az önértékelése. Ez lelombozóan hat rájuk. Bármit is gondolj magadról, inkább légy hálás azért, hogy egy ilyen férfi van melletted és emeld ki a jó tulajdonságaid. Hidd el, ha magabiztosabb vagy az életben és a hálóban, akkor le fogod nyűgözni. Megújulsz a szemében és a kapcsolatotok is más szintre fog lépni, hidd el.

6. Fantázia, fantázia, fantázia

Szabályosan megörülnek a férfiak azért, ha fülükbe súgod, hogy mire vágysz, mitől indulsz be. Ha megosztod a pároddal a legféltettebb fantáziádat, majd sikerül azt meg is élned, akkor új kapuk nyílnak meg előttetek. Úgy, ahogy új pozíciókat próbáltok ki, úgy legalább annyira szükséges időnként bevetni egy két extrém szerepjátékot is. A pasik vágyainak ez épp úgy része. Sőt, imádni fog, hiszen nem tudja mi vár az este, milyen oldaladat mutatod ma meg neki.

7. Kezdeményezés

Hajlandóak a pasik csak ülni és vágyakozva nézni a látványt, ha egy kezdeményező nővel van dolguk. Imádják, ha a nő szedi fel őket és esetleg kezdeményezi a közös estét. Imponálunk a szemükben ezzel, de vékony a határ a túl sok és a tökéletes között. Hogy ne tűnjünk olcsónak hagyjuk, hogy ő is udvaroljon és tegyen lépéseket. Mi megadtuk a kezdő löketet azzal, hogy mi mentünk oda elsőnek, a többi legyen az ő dolga. Egyszóval legyünk bátrak, de ne mi irányítsunk. Hidd el odáig lesz érted, ha te kezdeményeztél.

8. Piszkos beszéd

Ahogyan már szó esett arról, hogy legyél magabiztos, nyitott az új dolgokra úgy a jó mondás szerint legyél az ágyban egy igazi dög. Azzal hogy hancúr közben átadod magad az érzésnek és mondod, mire vágysz vagy, hogy mennyire jól esik az, amit csinálsz, azzal csak ösztönzöd, mert tudja, hogy jól csinálja, és még jobb akar majd lenni. Egyszóval kulcs a feledhetetlen pillanatokhoz. Ahogy a dicséretre az életben, úgy a kis fészketekben is szükségük van a férfiaknak erre, még ha az egy két obscén kifejezéssel érjük el. Hidd el, kifizetődő lesz a mocskos beszéd.

9. Fogadd el

Nekünk, nőknek nagy hibánk, hogy szinte minden kapcsolatunkban meg akarjuk változtatni a párunkat. Ez nagyon nem jó, hiszen ezzel azt a jelet küldjük a partnerünknek, hogy nem eléggé jó hozzánk. Letörjük a magabiztosságát és elijesztjük magunktól. Mindenkinek szüksége van a szabadságra és nem megtagadni tőle a szokásait. Ha nem tudod elfogadni őt, akkor nem is fog működni, viszont, ha nem akarod megváltoztatni, akkor minden jobban fog
köztetek működni. Magabiztosabb lesz, valamint te is a szemében nagyot nősz, hogy végre nem egy olyan nővel van dolga, aki át akarja nevelni. Nem az anyukája, vagy hanem a barátnője!

10. Finom érintések világa

Melyik pasi ne akarna egy olyan nőt, aki egy jó masszázst ad neki? Hidd, el nem csak te vágysz egy nyugtató masszázsra esténként, vagy ráhangolódásként, hanem bizony a partnered is! A masszázsnak ezer formája létezik legalább, de nem mindegy te melyiket mutatod meg neki. Pihentető, relaxáló, huncut, pikáns? Melyiket választaná a pasid szerinted? Mindenképpen a legőszintébbet! Kezd egy relaxáló varázs érintésekkel majd tornázd fel a pulzusát egy pajkos érintéssel!

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: