Mitől lesz kedvünk a hancúrozáshoz?

Posted in Tabutéma

Mi az, ami ráhangol téged meg őt is az együttlétre? Számos olyan dolog van, ami meghozhatja a kedveteket az összebújáshoz. Íme, néhány egyszerű, de bizonyított tény, amely segít forró hangulatba kerülni.

Veszélyhelyzet és kétségbeesés

A veszélyes helyzetek mindig meghozzák mindkét nem kedvét, hiszen a testünket elöntő adneralin hatására könnyen megkívánhatjuk a másikat, hiszen az adrenalin afrodiziákumként is hat. A kétségbeesett helyzetekben pedig mindenki egy kis megértésre és simogatásra vágyik, valamint olyan ingerekre, amelyek felülírják a negatív érzéseket. Így pedig már minden adott egy összebújáshoz.

Zene, zene és zene
Akármilyen stílusú zenét is szerettek hallgatni, a kedvenc számaitok biztosan beindítanak titeket. A különféle dinamikájú számok pedig előhívhatják belőletek a hancúrozás különféle válfajait.

Alkohol
Az alkohol önmagában általában nem elég, hogy meghozza a huncut kedvet, de mivel ellazít, sokszor hamarabb feladják az önkontrollt mind a férfiak, mind a nők. Nem csoda, hogy a legtöbb egyéjszakás kaland az alkohol hatása alatt történik. Azonban mindig ügyeljünk arra, hogy mennyit iszunk, hogy később nehogy megbánjuk azt amit tettünk előző este.

Ha utazunk
Az újabb élmények, az izgalom és a kalandok mindig meghozzák a kedvünket a másik emberhez. Nem véletlen, hogy az ellaposodott kapcsolatokat mindig feldobja egy közös utazás, vagy, hogy egy izgalmas vakáció során szerelmi kalandok alakulnak ki.

Ha unatkozunk
Ha unatkozunk, úgy tartják két dolgot tehetünk: pénzt számolunk és khm… Nem csoda, hiszen ez az egyik legkellemesebb időtöltés, hogy belebonyolódjunk a másikba. Ehhez semmit sem kell tennünk, egyszerűen ha kettesben maradunk a másikkal elöntenek ezek a gondolatok.

Sport
A sportolás mindig feldobja az embert, energiával tölti fel, s ezután sokszor kedvet kapunk még egy kis mozgáshoz. Ez az állapot azonban csak pár óráig áll fenn a sportolás után, amelyet követően inkább a közös evést, vagy a közös alvást választjuk.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: