Most megtudhatod, mire gerjednek a csillagjegyek

Posted in Tabutéma

Ki ne tudna mindenről megfeledkezni, ha a testének egy bizonyos pontján időzik el a partnere? Csak tudni kell, melyik az a pont. Hogy a párunk mire indul be, ahhoz is ad tippet az asztrológia. Huncut vágyainkról és testünk legfontosabb pontjairól is elárul egyet s mást a csillagjegyünk.

Kos – Szenvedélyes szerelmes

Örökké fölvillanyozva közeledik, minduntalan szenvedélyes hancúrra vágyik, amelyből a harcosság sem hiányozhat. A legtöbb hozható ki a Kos- partnerből, ha a párnacsata előtt nem sokkal heves vita során repülnek a tányérok. Mert a fölzaklatott Kos a legfogékonyabb a szerelmi ingerekre. Érzékeny pontjai a fül és az egész fej tája. Imádja, ha a fülcimpáját harapdálják. A tarkó könnyű masszírozása után már semmi sem állíthatja le. Akinek Kos a kedvese, annak igazi csókspecialistával van dolga.

Bika – Akár ruha nélkül

Az érzéki Bika megadja a módját a hancúrnak is, és nem sajnálja semmire sem az időt. A sietség nála az a vágy halála. Tehát türelmes és odaadó párra van szüksége. Viszont, ha végre elkapta a fonalat, szinte az egész teste izzani fog. Ha a nyakát és a tarkóját simogatja kedvese, dorombolni kezd. Az érzéki tájai az orra és a szája körül helyezkednek el. A Bika szereti, ha dögönyözik. Boldoggá tehetjük vele. Kellemesen illatozó, a bőrbe gyorsan beszívódó masszázsolaj csodát művel vele. A Vénusz hatása alatt álló Bikának többnyire jólesik a testét a maga valójában közszemlére tenni.

Ikrek – Csak ne ugyanúgy

Az életében meghatározó szerepet játszik a változatosság. Kíváncsiságát imádja mindig valami újdonsággal csillapítani. Az Ikrek partnere őrizkedjen a rutintól, mert hamar odébbállhat a kedvese, hiába nem is szoknyapecér az illető.
Imádja az elcsábításra szolgáló játszadozást, talán még jobban, mint magát az összebújást. Hogy sokáig megtartsuk az Ikrek-szülöttünket, kényeztessük, a karját. És még valami: mindene a kommunikáció, ezért hancúr közben is folyjon a szó.

Rák – Kedvesen, finoman

Semmi nem fogja meg inkább, mint a gyengédség. Összebújni, puszilkodni ez a kedvenc foglalatossága, ha közben simogatják a bőrét is, mennybe megy. A bizalom nála a fő erény, az egyéjszakás kaland nem a formája.A felső domborulatainak érintése és kényeztetése végképp leveszi a lábáról. De nem hiányozhat az összebújás során a fül csókolgatása sem, ami a plafonig fokozza az örömöt. A Rák különben konzervatív, nem érdemes akrobatikus elemekkel kihozni a sodrából.

Oroszlán – Élvezetek tengerén

Nagyon sok figyelemre van szüksége a szerelemben. A simogatás és a masszírozás biztosan és gyorsan meghozza a várt eredményt. De nem titkolja, hogy boldogan veszi a saját kezébe a teste huncut pontjait. Az érzékiség embere, a nagyvonalúságának köszönhetően a partnere kívánságait is kiolvassa a szeméből. Ingerlékeny pontjai futnak végig a hosszú gerincoszlopa két oldalán. Ha végiggyúrjuk a hátán ezt a sávot, a legjobb lepedőakrobatát hozzuk ki belőle. És az alsajka is nagyon érzékeny, nem szabad lemondani a kényeztetéséről.

Szűz – Higgadt

Jóformán sohasem veszti el a fejét, még a legrafináltabb csábításnak is képes ellenállni. Ám ha az értelme egyszer igent mondott, akkor szinte egy tábornok stratégiai fölkészültségével tervezi a párnák közti kalandot.A fő parancsolata maga körül a tisztaság – még a hancúr idején is! Érdekes, hogy a könyöke és a térdhajlata ingerlése elhajtja a csúcsig. Szereti, ha az arcát simogatják, és a köldöke is érzékeny. Egy malac könyv vagy film is meghozza a szerelmi kedvét.

Mérleg – Csak elegánsan

Ha pikáns hangulatba akarjuk lendíteni, a luxusnak legalább a leheletéről nem feledkezhetünk meg. Izgalmakat az érzékeinek: a jéghideg száraz ital, a legfinomabb parfüm illata mellé izgalmas tánc dukál.A Mérleg inkább passzív, kevésbé kezdeményező. Nincs semmi, ami jobban feltüzelné, mint egy popsimasszázs vagy csókok a hastájon. A legfontosabb, amit éreznie kell, az a harmónia. Őt nem lehet lerohanni, visszaretten a fékevesztett, zabolátlan közeledéstől.

Skorpió – A rejtőzködő tökéletes

A titkolózás embere. Azt szereti, ha a másik magától rájön, mi okoz neki örömöt. Így aztán nem jöhet szóba gyér fantáziával megáldott partner, csak az aktív ötletgazdag partnernek van esélye. Aki a tűzvarázslás mestere, nyugodt lehet, jobb partnert nem is talál a Skorpiónál.A popsija a legérzékenyebb pontja. Viszont jó tudni, hogy csak kevés ideig leli örömét a klasszikus pózokban, a ravasz ráhangolódás és a válogatott praktikák mámorba kergetik.

Bak – Nyugalommal

Érdekes szerzet a Bak. Néha úgy tesz, mintha fölötte állna mindenféle huncut, csintalan játszadozásnak. Valószínűleg pedig csak arról van szó, hogy nagyon nehezen tudja elengedni s átadni magát az önfeledt pillanatoknak. A legfontosabb, hogy a párja elég türelemmel rendelkezzen. Akkor biztos lehet a sikerben. Persze a huncut pontjainak ismerete ebben az esetben is sokat segít. Ha megvan az a bizonyos pont, a Bak gyorsan elfeledi a hűvösségét. Ilyen részek találhatóak a térde körül, könnyű masszázs a térdhajlatban, és máris megindul az önfeledt pillanatok felé.

Nyilas – Kedveskedésre vágyik

Kifejezetten kényelmes tud lenni a szerelemben. A Nyilas nagyon szereti, ha elkényeztetik, és ilyenkor megmutatja a benne szunnyadó temperamentumot is. Gyakran választ egzotikus partnert. Intenzív pillanatokhoz juttatja a belső combja és a háta érintése. A Nyilas gyakran megelégszik a simogatással, összebújással – hancúr nélkül. Ám ha olyan a hangulata, minden újdonságra nyitott, a legszokatlanabb pozíciókat sem utasítja vissza.

Vízöntő – Bárhol, bármikor

Kifejezetten találékony a szerelemben. Szereti a különleges dolgokat és a változatosságot. A kísérletektől csöppet sem zárkózik el. Az is elképzelhető, hogy a legalkalmatlanabb helyeken kapja el a szerelmi hév. Azonnal lázba jön, ha az alsó lábszárát, a vádliját masszírozzák. Lába közötti rész is az érzékeny pontjai közé sorolható. Ha ezeknek a pontoknak szentelünk egy kis figyelmet, bizonyosan nem marad el a Vízöntő elragadtatása.

Halak – Jó a megszokás

Ha szerelmes, akkor nagyon érzelmes tud lenni. Álma a gyengéd, érzékeny partner. Képzeletben szokatlan helyen bocsátkozik izgalmas kalandba, de a valóságban erre soha nem lenne képes. Fontos számára a meghittség, a fantáziadús ráhangolódás, ezért aztán mellette csak az ötletes, kreatív partner járhat igazán sikerrel. Inkább passzív típus. Kifejezetten hevesebben reagál, ha a lábfejét kényeztetik. Elolvad a lábujjai gyengéd, odaadó csókolgatásától. Érzékeny ember
teheti csak boldoggá.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: