Nem hancúroznak elég hosszú ideig az emberek

Posted in Tabutéma

A New York-i Presbiteriánus Kórház urológus szakértője, avagy Dr. Harry Fisch néhány kollégájával nemrégiben elképesztő kutatást hozott tető alá, amiből kiderült, hogy egy átlagos pár általában heti 1-3 alkalommal hancúrozik egymással, többségük azonban nem elég hosszú ideig teszi ezt.

A szakértő szerint ugyanis kutatásaikból az derült ki, hogy a férfiak közel fele a behatolást követő két percen belül már eléri el is megy, ami a nők többségének általában nem elég hosszú idő ahhoz, hogy célba érjenek, hiszen nekik átlagosan 5-7 percre van szükségük egy gyönyör eléréséhez.

hancúr nem elég

Az urológus szaktekintély szerint egy átlagos pár manapság közel 7,5 percig hancúrozik egymással, ami a nők többségének nem elég, ezért úgy véli, hogy azok a férfiak, akik két percnél rövidebb idő alatt mennek el, feltétlenül forduljanak orvoshoz a probléma kezelése miatt.

A felmérés szerint egyébiránt a párok a húszas éveikben hetente háromszor bújnak össze átlagosan, ami 30 és 50 éves koruk között heti kettőre csökken, ötven éven felül pedig hetente egy alkalomra esik vissza.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: