Összeillesz a pároddal? Jelek, amelyekből biztosan kiderül!

Posted in Tabutéma

Kémia
A párkapcsolatok alapjának egyik legnagyobb része az a bizonyos kémia, amit olyan nehéz meghatározni, és nem is lehet pontosan. Viszont az biztos, hogy ez később is összekötő erő, és enélkül aligha mondhatod magad elégedettnek a kapcsolatban.

Tervek
Ugyanazok a hosszú távú terveitek a meghatározó kérdésekben? Mindketten akartok családot, vagy csak az egyikőtök? Persze, elképzelhető, hogy idővel változnak az elképzelések, de nem minden esetben.

Pénzügyek
Bár a szerelem hevében talán egyáltalán nem tűnnek fontosnak az anyagiak, idővel egyáltalán nem lesz mindegy, hogy hasonlóan gondolkodtok-e róluk. Heves vitákra számíthattok, ha az egyikőtök meggondolatlanul szórja, míg a másik a fogához veri a garast. Ezek a konfliktusok pedig akár alá is áshatják a kapcsolatot.

Elfogadás
Fontos kérdés, hogy el tudjátok-e fogadni egymás hibáit, vagy folyton csak kritizáljátok egymást abban a reményben, hogy a másik változik meg.

Humor
A humor is döntő tényező a párválasztásban, nem véletlenül próbálnak csajozni a férfiak gyakran viccekkel, és nem véletlenül próbálják humorral elbűvölni a nőt. Ha nevetsz a párod poénjain, jó eséllyel nyert ügyetek van.

Beszélgetés
Nem árt, hogyha tudtok egymással beszélgetni, és van is mondanivalótok a másik számára. Enélkül kevés kapcsolat marad tartós és lép túl a pusztán fizikai vágyakra épülő viszonyon.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: