Pénz és szerelem: mit ígér a horoszkópod?

Posted in Tabutéma

Kíváncsi vagy rá, hogy az anyagiak és a szerelmi ügyek terén milyen adottságokkal jött a világra? Horoszkópunkból megtudhatod mire kell figyelned a párkapcsolat és az anyagiak terén.

Kos

Pénz: Ami a pénzügyeket illeti, a Kos spontán és impulzívan megy bele a kockázatokba. Amennyiben az egyik befektetési forma nem megy annyira jól, teljes optimizmussal változtat becsvágyó céljain.

Szívügyek: A Kos számára a szerelemben a rutin jelenti a legnagyobb veszélyt. Szüksége van az ösztönzésre, a kihívásra. Közben született romantikus, és ráadásul sosem unalmas.

Bika

Pénz: A Bika arra van predesztinálva, hogy kezében tartsa az anyagi dolgokat. Fontos számára a pénz, hiszen végül is azáltal kapja meg a hőn óhajtott biztonságot és a kellemes életet.

Szívügyek: A Bika vonzódik a megszokotthoz, ha az bevált. A párkapcsolatban természetességével, vidámságával, gyengédségével és ragaszkodásával arat sikert. Hűségesnek és állhatatosnak tartják.

Ikrek

Pénz: Ha pénzről van szó, az Ikrek biztos érzékkel alakítja ki a megfelelő stratégiákat. Racionálisan és nagy összpontosítással dolgozza ki a legjobb befektetési formákat.

Szívügyek: Az elbűvölő Ikrek számára a szerelemnek humorosnak és kissé frivolnak kell lennie. Ám időnként nehezen tudja kimutatni az érzéseit, és ilyenkor zavarban is van.

Rák

Pénz: A Rák ritkán kockáztatja a pénzét, legfeljebb csak akkor, ha van már elegendő tartaléka. A biztonságát nem szívesen veszélyezteti, a tartozástól, illetve a hitelektől valósággal irtózik.

Szívügyek: Az e jegyben születettek számára a szerelem nagymértékben összefügg a biztonsággal. Bár képesek a mindent elsöprő szenvedélyre, rendkívül sokáig tart, amíg egy másik embernek teljesen meg tudnak nyílni.

Oroszlán

Pénz: Pénzügyi zseni. A szervezés mestereként arra használja a pénzt, hogy megteremtse magának a luxust és a jólétet. Ugyanakkor igen nagyvonalú is tud lenni.

Szívügyek: E jegy szülöttei szeretnek szerelmesek lenni. Partnerük féktelen érzelmeket élhet meg velük. Az oroszlánok rendelkeznek azzal a képességgel, hogy a szerelemből igazi csodát varázsoljanak.

Szűz

Pénz: A Szűznek nehezére esik spórolni. Kiadásai rendszerint igen magasra szöknek. Legjobb lenne, ha kidolgozna egy pénzügyi tervet, és ahhoz tartaná magát, hogy elkerülje a felesleges pénzkidobást.

Szívügyek: A szerelemben gyakran lehet találkozni látszólag hűvös és nem éppen romantikus Szűz jegyűekkel. Pedig a lelkük mélyén rendkívül szenvedélyes és érzékeny emberek.

Mérleg

Pénz: Mindig ügyel arra, hogy az anyagiak rendben legyenek. A túlzott költekezési fázisokat ugyanolyan túlzásba vitt spórolós időszakok követik. Mindkét végletnél teremtő fantáziáról és találékonyságról tesznek tanúbizonyságot.

Szívügyek: A legjobb képességeiket hozzák elő a párkapcsolatban: harmonikusak és kommunikatívak. A heves vita utáni nagy hőfokú kibékülést egyáltalán nem ismerik. Összességében véve a Mérleg hűséges és szeretetre méltó típus.

Skorpió

Pénz: Hajlamos az extremitásokra – ez jellemzi az anyagiakhoz való viszonyát is. A pénzzel való bánásmódjával veszélyeknek teszi ki magát, spekulál és kockáztat. Ugyanakkor a fukarságig takarékos is tud lenni.

Szívügyek: A Skorpió jegy szülötte rendkívül szenvedélyes. A szexualitás azonban inkább érzelmi dolog számára. Alkalmas a tartós szerelemre és a hűségre, de a párkapcsolatban mindenképpen ő akar domináns lenni.

Nyilas

Pénz: A magasba akar törni, ezért pénzügyi dolgokban is igyekszik ügyesen és módszeresen eljárni. A mások elkápráztatása iránti vágya néha arra sarkallja, hogy jobban éljen, mint azt a körülményei megengednék, de többnyire okosan viselkedik.

Szívügyek: Idealistaként szinte mindig az az igénye, hogy kiélje romantikus fantáziáit. Gyakran azonban nem egyszerű tartósan leláncolni. A vándorló életmód a neki való, szüksége van a szabadság érzésére.

Bak

Pénz: A Bak úgy érzi, hogy valamit alkotnia kell, különleges teljesítményt kell nyújtania. Vagyont akar szerezni, ezért erősen vágyik a pénzre. A biztonságra való törekvés miatt majdhogynem zsugorivá válik.

Szívügyek: Nem könnyen tud mély kapcsolatot teremteni. Bármennyire is szeretik a partnerüket, a Bakoknak vannak olyan dolgai, titkai, amelyeket csak maguknak tartanak meg. Nagy hangsúlyt fektetnek a tiszteletre, a hűségre és a szoros családi kapcsolatokra.

Vízöntő

Pénz: A Vízöntő vágyik az agyagi javakra, de nem kapzsi. A pénzügyleteket alapos megfontolás után, minden részletre kiterjedően, okosan intézi. Nagyon jól tud gondoskodni a jövőről.

Szívügyek: Erényei közé tartoznak az őszinte érzelmek és az állhatatosság. Bár hajlamos a féltékenységre, ezt csak ritkán mutatja ki. Az érzelmi túlfűtöttség és a romantikus szerelem nemigen jellemző rá.

Halak

Pénz: Általában nem igyekszik „kincseket” gyűjteni. Azt azért gyakran ösztönösen felismeri, hogy könnyebb úgy élni, ha nincs állandóan anyagi gondja. Rendszerint meg kell tanulnia a pénzzel figyelmesebben bánni.

Szívügyek: A Halak szinte mindig szerelmes. Természetéből adódóan szeret adni. Nem tudja elképzelni, hogy egyedül éljen. Azonban ritka, hogy egyetlen ember mellett marad.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: