Tabutéma! Amit a Nők utálnak hancúrozás közben!

Posted in Tabutéma

1. REGGELI HANCÚR
A reggeli huncutkodás ellen két dolog szól, a szájszag és az álmosság. A szájszag még akkor is parafaktor, ha nem a másik szájszagával van a gond. Olyan választ is kaptunk, hogy ha nagyon muszáj, akkor reggel fogmosás előtt az ágyban inkább a pipát választják, és akkor mindenki elégedett lehet: a szájszag-gondot kikerülik, és a férfit kielégítik.

melo

2. SZŐR PARÁK
Egyénenként változik, ki, milyen szőrzetet tolerál, a körkérdésre, hogy ki mit utál a hancúrozásban, a szőrzet is felmerült többeknél. “Legyen szőr, csak ne legyen bunda” – ha lehet ebben közös álláspontot találni, akkor ez az.

3. HA NAGYON ROSSZ A ZENE
Az egyéjszakás kalandok gyakran a Filmmúzeum éjszakai adására zajlanak, ez több baráti beszélgetésből is kiderült. Talán azért, mert ez tűnik a legjobb választásnak a zenét illetően, a nem megfelelő hangulatú zenével a világból ki lehet kergetni a leginkább felizgult nőt is. Ráadásul azt is figyelembe kell venni, hogy például egy talpig feketébe öltözött, önmagát gótként, metálosként jegyző csaj nem szívesen hallgat populáris mixeket. Több olyan választ kaptunk, amiben arról írtak a válaszadók, hogy semmilyen zenét nem tolerálnak.

4. HA LENYOMJÁK A NŐ FEJÉT Pippantás KÖZBEN
“Mindig csinálja a pasim. Mondtam is neki, hogy ezzel fejezi ki, hogy ő uralkodik, én meg fulladok. Utálom, de azt mondja, ő csak átérzi, milyen jó” – írta az egyik megkédezett nő, aki nincs egyedül a véleményével. A tíz megkérdezett nőből egy válaszolta azt, hogy őt a fejlenyomás egyáltalán nem zavarja, egy pedig azt írta, még sosem csinált vele ilyet egyik férfi sem.

5. HA KIMARAD AZ ELŐJÁTÉK
Az előjáték átugrása több nőnél is a klasszikus parasztság fogalmába tartozik, ahogy az is, ha a férfi hamarabb megy el, és otthagyja a gerjedt nőt mielőtt neki is jó lett volna. Az, így otthagott nő majdnem olyan hisztis, mint a menstruáló, szóval fontos, hogy mindkét félnek jó legyen. Persze nem kell mindig, de a megfelelő arányt meg lehet találni, hogy mindenki megkapja a magáét.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: