Tabutémáról bővebben: idősebb nő, fiatal pasi

Posted in Tabutéma

Érvek amellett, ha a nő az idősebb, mondjuk egy tízessel. A fiatalabb férfi téged is fiatalon tart, már csak ezért is megéri egy későbbi évjárat. Nagyobb magabiztosságot adhat mindkét fél számára, az idősebb nő tapasztaltsága és a fiatal pasi energiával teli lelkesedése.

Az erő és tapasztalat párosa

Napjainkban egyre gyakoribb a fiatal férfi−idősebb nő párosítás, bár közel sem olyan elfogadott, mint az idős férfi−fiatal nő párosítás. persze viszonylagos az életkor, hiszen egy tíz éves korkülönbség már szemet szúr, de egy 40 éves nőre nem mondhatjuk, hogy idős. Sőt a nők 30 és 40 között vannak a csúcson. Tudják, mit akarnak, tapasztaltak, és úgy ismerik a férfiakat, mint a tenyerüket.

Bizony sok férfinak vonzó egy nyugodt, önmagát ismerő és elfogadó nő, és egyáltalán nem zavaró az a kevéske különbség az évek számában.Több évtizednyi kutatás bizonyítja, hogy a férfiak, illetve a kutatásban még csak fiúk, késői kamaszkorukban és húszas éveik elején vannak a legjobb formában az ágyban, a nőknél viszont az idő hozza meg az örömöket.

A kutatások eredménye az, hogy egy negyvenes nő és egy fiatal férfi kapcsolata ideális alapokon nyugszik lepedőakrobatikai értelemben.

Ebben a típusú kapcsolatban a férfi bizonyíthatja erejét, teljesítőképességét, ami számára ösztönösen a legfontosabb, és eközben a nő építhet a tudására és a hosszú évek alatt összeszedett tapasztalatára, ami tökéletesen kiegyenlíti a partnereket.

Mi az oka?

Az ok az idős nő és fiatal pasi párosítása esetében ugyanaz a mozgató erő, mint fordított esetben. Ahogy a nők az idős férfiban az apjukat keresik, úgy a férfiak az idősebb nőben az anyjukat. A férfiakat elvarázsolja az a fajta figyelem, amit egy idősebb asszonytól megkapnak. A másik oldalon a nőben a fiatalabb férfi felébreszti az anyai ösztönöket, ami ha vágyakkal is, akkor őrült szerelemmé tud válni.

A másik ok, ami miatt a középkorú nő le tud nyűgözni egy húszas éveiben járó ifjút, az az intellektuális előnye, a türelme és természetesen hálószobai tapasztaltsága. Ezek olyan tulajdonságok, amire nagyon sok fiatal férfinak szüksége volna, de sok huszonéves lányból hiányzik.

A türelem mint erény inkább a hálószobában fontos a fiatal férfinak. Hiszen ebben a korban a férfi még túlfűtött. Sokan a korai elsülés problémájával küzdenek. Egy ilyen típusú problémát egy fiatalabb lány sokkalta sürgetőbb, esetleg sértőbb módon rendez le. Ennek nyomán a férfiban még több gátlás vagy pszichés probléma alakul ki, így aztán egy tapasztalt nő türelme és megértése az ilyen balesetek során megnyugtató.

A középkorú nő tapasztalatánál fogva tudja, hogy legyen megértő a férfival, és talán a hálából indukált együttérzés könnyedén átsegíti a férfit a kezdeti stresszes állapoton.

Fiatal pasi, fiatalodó nő

Ez a típusú kapcsolat nem csupán a fiatal férfit változtatja meg, hanem a nő énképét is. Jelenősen tudja növelni a nő önbizalmát, hogy partnere egy egyszerű csókolózástól is kőkemény lesz odalent.

Ebben természetesen az is benne van, hogy a férfi sokkal alacsonyabb elvárással néz szembe egy középkorú nő mellett, mint egy hiú fiatal nő esetében.

A sok hancúr, a figyelem megfiatalítja a nőt. Önkéntelenül többet törődik magával egy fiatal pasi miatt, mert szeretné elkápráztatni. A sok összebújás pedig jót tesz az arcbőrnek is.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: