TOP 10 Hancúr helyszín a lakásban

Posted in Tabutéma

A csodás összebújásokhoz az őszinte kommunikáció a kulcs. Éppen annyira, mint a nyitottság az új technikák és az új pózok megismerésére. Kísérletezzetek kedvetekre, csempésszetek bele mindig egy kis újítást, izgalmat!

1. A zuhanyzó vezeti a sort. A párok 82 százaléka amellett, hogy párjának hátát megmossa a zubogó víz alatt, önfeledt mámor is kialakulhat vele.

2. Talán meglepő, de a második helyen a garázsban álló gépjármű áll. Külön felhívjuk figyelmét azoknak, akik Kate Winslet és Leonardo DiCaprio híres, fülledt Titanic-beli jelenetét áhítatosan nézték, hogy itt az alkalom egy otthoni főpróbára!

3. A fürdőkád szintén buja gondolatokat ébreszthet a ház lakóiban. A sarokkád, pezsgőfürdő vagy medence még extrább élvezetet nyújthat, hiszen többféle pozitúrára is teret nyit a hagyományos, általában egyszemélyes fürdőkáddal szemben.

4. A konyhaasztal nemcsak étkezésre csábítja a tulajdonosait, hanem pajzán tettekre is. Nagyon jó testhelyzetben tud így az álló férfi és az asztalon ülő nő egyesülni. Persze nem mindegyik asztal jó erre a célja: az asztallap magassága erősen befolyásoló tényező, valamint nem hagyhatjuk figyelmen kívül a bútordarab stabil lábait sem.

5. Utálod a mosogatást? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd az élvezetekkel teli oldalát! A mosogatópultra dőlve hagyd, hogy párod meghódítson! Ezek után más színben látni a konyhádnak ezt a részét!

6. Még mindig a házimunkánál maradva következő helyszínünk a mosógép. Ez a működés közbeni háztartási gép megadhatja a kezdő ritmust, és kisebb-nagyobb váratlan lökésekkel további meglepetéseket is okozhat.

7. A tükör mindig is az gyönyörködés tárgyai közé tartozott. Emlékszel az Elemi ösztönben a főhősnő hatalmas, ágy fölé szerelt tükrére? A tükörből kínálkozó izgalmas nézőpontból olyan mozdulatokat és helyzeteket lehet megfigyelni, amit nem is álmodtatok volna!

8. Próbáljátok ki a lépcsőt, amely a szinteltolódás miatt lehetőséget ad néhány különlegesebb pozitúra kipróbálásához!

9. Az erkélyen vagy a kertben nemcsak friss levegőt lehet szívni, hanem érzéki játékba is bele lehet fogni.

10. Izgalmas helyszín még a bejárati ajtó és az előszoba, pláne, ha nem akartok hazaérkezés után sokáig várni egy kiadós hancúrozással.

Tévhit, hogy a jó hancúrozás mindenféle erőfeszítés nélkül, természetes módon történik, úgy, ahogyan azt a filmekben látjuk. Az emberi test nem irányítható gombok nyomogatásával. Ami egy korábbi párodnak jólesett, az az újnál nem biztos, hogy bejön.

Te melyik helyszínt tartod kihagyhatatlannak?

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: