Miről árulkodik a neved? Ez az egyszerű gyorsteszt mindent elárul egyéniségedről!

Posted in Életmód, Tudomány

A számmisztikai titkok ismerőinek már egy név is sok mindent elárul viselőjének jelleméről, adottságairól. Ha kíváncsi arra, az ön neve miről mesél, most megtudhatja
A számmisztika nem jóslás, de hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerjük önmagunkat. A névszám a jellemről, tulajdonságokról, képességekről ad útmutatást. Az alábbi táblázat alapján számolhatjuk ki: helyettesítsük be nevünk betűit a fölöttük található számokkal, adjuk össze őket. Az ékezetes betűket ékezet nélküliként kell figyelembe venni. Ha kétjegyű számot kapunk, az összeadást addig folytassuk, amíg egy számjegyű lesz az eredmény. Ha más szerepel a személyi igazolványunkban, s az más, mint amit rendszeresen használunk, vagy ahogyan szólítanak, érdemes mindkét lehetőséget kiszámolni és elemezni.

nev

1. Igazi vezető
Mindenütt első akar lenni, s ehhez kellő kitartás is párosul. Akkor képes a legtöbbre, ha saját elképzelései szerint végezheti el a feladatait. Alapvetően bátor és nagylelkű, igazságérzete is erős, vigyázzon azonban, hogy ne legyen túl agresszív, ne váljon zsarnok önből. Feladata: találja meg önmagát és legyen segítőkész!

2. Szelíd, megértő
Megnyerő személyiségével, alkalmazkodóképességével, együttműködő készségével könnyen ér célba. Hajlamos alávetni magát egy erősebb jellem akaratának, vagy ok nélkül sajnálja, sajnáltassa önmagát.
Feladata: törekedjen határozottságra, és merjen nemet mondani!

3. Sokoldalú
Tehetséges, erős alkotókészséggel. Optimista és a rugalmas. Előfordulhat, hogy fontosabbnak értékeli a külsőségeket, mint a valódi tartalmat. Minden érdekli, sok mindenbe belefog, néha hiányzik a kitartása.
Feladata: keresse meg a saját útját, ne forgácsolja szét az energiáit

4. Megbízható
Elsősorban a kötelességeinek él, s bár keményen meg kell dolgoznia mindenért, de komoly eredményekre is számíthat. Ha nézeteltérése támad, hajlamos rá, hogy bizalmatlanná, elutasítóvá váljon. Ilyenkor képes a kicsinyes szőrszálhasogatásra is.
Feladata: tanuljon meg uralkodni önmagán, ne bántson másokat, ha rossz a kedve!

5. Kalandvágyó
A haladás híve, nem retten vissza a kockázatoktól sem. Szereti a kényelmet, a kellemes életet, a feladatok közül a változatos, újszerű tennivalók érdeklik. Szenvedélyessége olykor erőszakosságba, indulatkitörésekbe csap át.
Feladata: győzze le az olykor kitörő erőszakos énjét, ne legyen pazarló!

nevteszt

6. Otthonszerető
Lelkiismeretes, akinek első a családja. Harmóniára, a belső egyensúly megteremtésére törekszik. Szereti a szépet, a nyugalmat, a békességet. Környezetében elismerik és kedvelik, sokan fordulnak önhöz segítségért.
Feladata: Legyen önmaga, ne akarjon folyton megfelelni másoknak.

7. Méltóságteljes
Értelmi képességei rendkívül jók, s szinte belelát az emberekbe. Nem tudja elviselni a középszerűséget, mindig a tökéletességre vágyik, így könnyen visszahúzódóvá válhat.
Feladata: mozduljon ki a holtpontról, nyíljon meg a világ előtt, próbálja kimutatni érzelmeit!

8. Gyakorlatias
Imádja a versenyt, hatalomra, sikerre, jó anyagiakra vágyik. Az ezekért való küzdelemre nemcsak a hajlandóság és a képesség van meg önben, de kimondottan élvezi is a harcot.
Feladata: keresse néha az arany középutat.

9. Segítőkész
Bájos és intelligens. Általában pozitívan áll az élet dolgaihoz, szívesen segít másokon, és nagylelkű barát. Gazdag fantáziája hajtja céljai felé, de kis akadályok miatt is képes megtorpanni.
Feladata: győzze le határozatlanságát.

Ha Tetszett a Cikk, nyomj egy lájkot is! Köszönjük!

Ezeket se hagyd ki: